Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

O Biblie uitată ne-a schimbat viața Mărturie Silviu și Gabriela Prodan, artiști

Poate o Biblie prăfuită să schimbe viața unei familii? Doi muzicieni români din capitală ajung să aibă o revelație de la Dumnezeu care le transformă viața în totalitate. Povestea lui Silviu și a Gabrielei e o încurajare pentru fiecare persoană care simte un gol, o lipsă de sens, o nevoie de ceva mai mult. Ascultă-i până la final, nu vei regreta.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

 „Cât a lucrat Dumnezeu, cât bine, cât de iubiți am fost de El”

Mărturie Silviu și Gabriela Prodan, muzicieni, București

Poate o Biblie prăfuită să ajungă să schimb de viața unei familii? Atunci când ești în receptiv la îndemnurile Duhului Sfânt, Dumnezeu se descoperă într-un mod autentic și personal. Așa a început viața de credință a soților Prodan, o familie de muzicieni din București.

Silviu Prodan: În 2019 am primit o Biblie de la cumnata noastră. Această Biblie stătea pe pianină. De fiecare dată când treceam prin dreptul pianinei, exista un îndemn în duhul meu, la modul: „Hai, ce faci, când te apuci s-o citești?” și la un moment dat ne-am apucat să o citim. Am început să citim din Noul Testament.

Concomitent cu cititul Bibliei, am descoperit și canalul creștin Alfa Omega TV. Am început să vizionăm din grila de emisiuni destule programe, cum ar fi, de exemplu, „Calea, Adevărul și Viața”, „Vieți în lumină”, „Realități și perspective”, ne plăcea chiar și „Cartea Cărților”, „Love Israel” cu Dr. Baruch. Au mai fost, nu le-am menționat chiar pe toate, și ne-au plăcut pentru că de la fiecare emisiune am avut câte ceva cu care am rămas.

Gabriela Prodan: La început de tot, prima emisiune pe care am văzut-o era cu fratele Iosif Țon, „Două Împărății în conflict”. La sfârșit, la rugăciune, când a spus „Tatăl Nostru, iubitule Tată” și a început rugăciunea, mi-a transmis așa o dragoste și o bucurie! Am zis: „Doamne, cât iubește omul acesta pe Dumnezeu! Nu se poate, trebuie să Îl iubesc și eu”. Și, încet-încet, am început să citim Biblia. La început nu am avut Alfa Omega TV în grilă și ni l-am pus și, de câte ori aveam timp, dădeam drumul și era pe Alfa Omega TV. Și am văzut o emisiune ,dacă Dumnezeu mai face minuni sau mai vindecă. Și de abia de atunci am început să mă gândesc: „Cât a lucrat Dumnezeu, cât bine, cât de iubită am fost de El”.

Dorința de a-L cunoaște mai mult pe Dumnezeu a crescut atunci când soții Prodan au conștientizat dragostea Lui pentru ei. Astfel, pe lângă cititul Bibliei și vizionarea canalului Alfa Omega TV, au simțit nevoia de a se integra într-o biserică locală.

Gabriela: „Când am venit prima dată pe 1 decembrie, dimineața atunci a fost cina. Toată lumea stătea în picioare și aștepta cina, iar noi eram jos pe scaun. Am zis „Doamne, vreau și eu, doresc din tot sufletul să mă botez”. Seara a fost botez, aproape 30 de oameni, era plin. Mi-a plăcut atât de mult, am simțit în sufletul meu sinceritatea lor, că tot vorbeau cum s-au întors la Domnul! Mi-am dorit din suflet și mulțumesc Domnului, așa în situația aceasta dificilă (pandemie, n.r.), s-a făcut un efort de ne-a botezat.

Silviu: Am venit destul de des la toate slujbele, au trecut ceva luni, dar a venit această pandemie și nu știam exact când o să vină momentul să ne botezăm. Noi voiam să ne botezăm, dar datorită unor reguli stricte, nu știam exact când o să fie această ocazie. Într-un final, pe 26 iulie, cu acele piscine micuțe, am reușit și noi să realizăm acest botez și ne-am bucurat foarte mult.

prodan botez

În procesul de creștere și maturizare spirituală, emisiunile difuzate de Alfa Omega TV au avut și au un rol important în viața lor.

Gabriela: Vă mulțumesc mult pentru toate emisiunile dumneavoastră. Nu sunt un copil, sunt la stadiul de bebeluș (spiritual), pentru că îmi plac și desenele animate și când văd câte un desen animat și se întâmplă să fie și îl vizionăm amândoi, ne spunem „uite, asta am citit în Biblie, întâmplarea aceasta” și suntem foarte fericiți. Ne plac toate emisiunile.

Silviu: De când am început să citesc Biblia, am realizat că unele versete le înțelegeam, altele nu. Și am realizat că am nevoie de o înțelegere, de o cunoaștere mai profundă. Pastorii, evangheliștii sau învățătorii pe care dumneavoastră îi invitați în emisiunile dumneavoastră explicau destul de clar anumite teme pe care le dezbăteați în emisiuni și acest lucru m-a făcut să înțeleg și să doresc foarte mult să continui să vizionez postul dumneavoastră creștin și o facem cu plăcere și în continuare. De exemplu, și emisiunile „Bucură-te în fiecare zi” cu Joyce Meyer sau InTouch cu Charles Stanley care ne-au plăcut foarte mult și ne plac în continuare. Am realizat că poți înțelege anumite teme sau subiecte din Biblie pe care poate la început nu le înțelegi, dar dacă cineva le discută, le dezbate în aceste emisiuni, tu ai posibilitatea să le înțelegi mult mai bine. Și acest lucru s-a văzut și am putut să creștem și noi spiritual.

Recunoscători pentru rolul pe care Alfa Omega TV l-a avut în apropierea lor de Dumnezeu, nu au putut să rămână pasivi. Familia Prodan a simțit chemarea de a susține Alfa Omega TV, ca astfel și alții să aibă parte de zidire sufletească și hrană spirituală.

Silviu: Am considerat că dumneavoastră, postul și lucrarea pe care o faceți în România v-a fost călăuzită de Domnul este de a duce mai departe Vestea Bună a Evangheliei. Și am considerat că pot contribui și eu cu această sămânță, pentru ca Vestea Bună a Evangheliei să fie răspândită la câți mai mulți oameni, o fac cu plăcere și voi continua să o fac.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți și tu să fii parte, accesează site-ul: alfaomega.tv/proiecte

Etichete: mantuire, Dumnezeu, biblia, alfa omega tv, marturie, partener, botez, prodan, raul vietii

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.