Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Alfa Omega TV - la ora bilanțului - Raport de misiune 2020

“Lucrul acesta nu se va face nici prin putere, nici prin tărie, ci prin Duhul Meu, zice Domnul oștirilor!” (Zaharia 4:6)

Încă de la început am adoptat acest verset ca motto al lucrării Alfa Omega TV și putem afirma cu tărie, că toate s-au făcut și au fost posibile datorită Domnului, care ne-a călăuzit pas cu pas. Am văzut cum viețile oamenilor au fost schimbate prin programele difuzate de noi, au primit răspuns la problemele cu care s-au confruntat, au fost vindecați, mântuiți, restaurați.

stock aotv productie camere tinified 320

Scurt istoric

În 1994 s-a născut lucrarea de media creștină Alfa Omega TV. Am început să traducem programe creștine străine, pe care le furnizam la stații de televiziune comerciale locale și regionale până în ziua de azi.

Pentru că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu o mare bogăție de resurse video, în 1999 am creat primul site al lucrării de media creștină Alfa Omega TV, urmat apoi de alfaomega.tv, unde și în prezent postăm atât articole scrise cât și materiale video cu conținut creștin.

În 2002, cu mult înainte de apariția Youtube (2005), am făcut primele video streaming-uri online, o lucrare de pionierat în media digitală creștină din România.

În 2006 a fost lansat pe satelit canalul de televiziune Alfa Omega TV, cu emisie permanentă 24/7, retransmis online integral din 2007 și până în prezent.

Tot în 2006 am deschis canalul de YouTube Alfa Omega TV iar în 2010 am creat paginile de Facebook, de Twitter, și am dat drumul la un newsletter email săptămânalce continuă și azi.

În 2011 apare prima variantă a aplicației pentru dispozitive mobile, ajunsă acum la a patra versiune. În același an, a apărut si primul număr al revistei Alfa Omega TV Magazin.

În 2018 am creat contul de Instagram Alfa Omega TV, iar in 2020, văzând interesul crescut pentru secțiunea de știri, am creat pagina de Facebook Știrile Alfa Omega TV.

Am enumerat mai sus câteva canale pe care, de-a lungul timpului, am început să le folosim pentru a transmite Cuvântul lui Dumnezeu într-un mod accesibil și relevant, pentru a echipa credincioșii, pentru a evangheliza și a vesti cea de-a doua venire a lui Hristos. Nu ne-am limitat doar la canalul TV de televiziune clasică ci am crescut, ne-am dezvoltat și ne-am adaptat la mijloacele moderne apărute.

stock aotv productie camere tinified 320

2020 – scurt raport de activitate

Anul 2020 a fost un an atipic, dar mulțumim Domnului că am reușit, cu ajutorul Lui și al celor care ne-au susținut în rugăciune și financiar să continuăm emisia neîntreruptă, să producem sau traducem emisiuni și să distribuim resurse gratuite de evanghelizare și echipare. Atât statisticile realizate la sfârșit de an cât și mărturiile primite de la cei ce ne urmăresc ne-au încurajat și ne-au motivat să facem cu credincioșie munca ce ne-a fost încredințată.

Canalul Alfa Omega TV a continuat să fie prezent si în 2020 în toate marile rețele de cablu din România, fiind inclus în lista cu televiziuni “must-carry” stabilită anual de CNA. 

stock aotv productie camere tinified 320

În 2020 am tradus și produs peste 1060 ore de emisiuni informative, de slujire și rugăciune, mărturii, filme, documentare, programe pentru copii. Am produs și difuzat în direct atât pe canal cât și în mediile online 20 de emisiuni Calea Adevărul și Viața, cu rugăciune și slujire pentru telespectatori. Văzând un interes crescut față de emisiunile de știri difuzate de Alfa Omega TV am lansat două emisiuni informative noi, AO News și Realități și perspective Magazin.

Am continuat să lucrăm cu peste 30 de stații de televiziune comerciale locale și regionale. Aceste stații primesc lunar de la noi aproximativ 20 de ore de programe creștine, filme, documentare, desene animate și emisiuni TV pe care le difuzează adesea în prime-time.

Revista gratuită Alfa Omega TV Magazin a fost tipărită și distribuită în peste 42.000 de exemplare. Am distribuit gratuit peste 30.000 de broșuri și cărți creștine iar peste 18.000 de resurse electronice au fost descărcate gratuit de pe site-ul alfaomega.tv în ultimul an.

În 2020 am avut o prezență mai crescută în media digitală. Am postat peste 2.300 de articole noi pe site-ul alfaomega.tv care a fost vizitat de peste 430.000 de utilizatori unici,cu 50.000 mai mulți decât în 2019. Cumulat, pe rețelele de media socială Facebook și Youtube am avut peste 24 de milioane de vizualizări la clipurile noastre video, cu 10 milioane mai mult decât anul trecut.

Aplicația pentru dispozitive mobile a îmbrăcat o nouă formă, mult mai accesibilă, disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS începând din octombrie 2020. În primele două luni de după lansare, 2000 de persoane au descărcat-o.

stock aotv productie camere tinified 320

Misiune prin media

Deoarece două treimi din cei ce accesează materialele noastre online au sub 45 de ani, proporția fiind exact inversă în cazul canalului TV, dimensiunea multimedia completează armonios ceea ce facem prin canalul Alfa Omega TV și prin furnizarea de programe creștine la alte televiziuni nereligioase partenere. Dorim să promovăm în continuare valori creștine în societatea contemporană folosindu-ne de toate aceste mijloace media, oferind prin emisiunile produse sau traduse de noi o alternativă curată, un conținut divers, din perspectivă creștină.

Suntem mulțumitori Domnului pentru anul 2020 în care am învățat mai mult ca oricând ce înseamnă dependența de Domnul. Multumim tuturor celor care ați fost alături de noi, atât prin rugăciune cât și financiar. Ne bucurăm să vedem că slujirea noastră are impact în viețile oamenilor iar materialele produse sau traduse de noi transformă, schimbă vieți.  Fiți parte alături de noi la lucrarea de misiune prin media și în 2021.

Fiți parteneri Alfa Omega TV!


Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

Proiectele Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.