Ce stă în spatele canalului AOTV

Canalul Alfa Omega TV presupune producția și traducerea de emisiuni, pregătirea grilei de programe și emisia tehnică a canalului.

În fiecare lună, producem zeci de programe noi, atât în studio, cât și pe teren. Suplimentar, difuzăm sute de programe străine: filme, documentare și alte programe. Pregătirea fiecărui program pentru difuzare înseamnă oameni, echipamente potrivite și zeci de ore de muncă. În prezent, avem 20.000+ ore de programe și adăugăm în jur de 700 de ore noi de program anual. Pe lângă munca noastră, canalul presupune și costuri cu echipamente specializate și cu emisia pe satelit.

Ajută-ne să emitem neîntrerupt, să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi. 

Susține acest proiect!

Fii parte și tu!

Istoric și descriere

Statisticile spun că românii petrec o mare parte din timpul liber privind la televizor. Însă majoritatea canalelor actuale nu reflectă dimensiunea spirituală. Credem că, dacă valorile creștine ar fi mai prezente în societate, ele ar determina transformarea și ridicarea României. Cu o largă deschidere interconfesională, canalul Alfa Omega TV aduce Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi.

Lansat in iunie 2006, canalul de televiziune Alfa Omega TV este primul canal TV crestin din Romania, si promoveaza valorile moral-crestine prin televiziune.

Canalul poate fi vazut de milioane de romani si este disponibil gratuit 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pe TV, internet si pe mobil. Alfa Omega TV emite pe satelit si acopera Europa, Nordul Africii si Orientul Mijlociu. El este inclus și în pachetele tuturor marilor rețele de cablu TV și IPTV din România și Moldova. Canalul este accesibil și pe internet și mobil.

Canalul Alfa Omega TV este alternativa crestina si educationala in oferta de canale de televiziune din Romania si Republica Moldova. Intr-o societate care incurajeaza lipsa valorilor, Alfa Omega TV continua sa promoveze principiile crestine aplicate in viata de zi cu zi.

Ceea ce ne face diferiti de alte canale crestine este tematica pe care o abordam. De-a lungul timpului, prin emisiunile emise si prin campaniile specifice organizate, canalul Alfa Omega TV a promovat valori esentiale care trebuie sa stea la baza unei societati crestine: familia, viata, creationismul stiintific, pro-Israel, înțelegerea vremurilor, implicarea creștinului în societate.

Alfa Omega TV poate fi receptionat in majoritatea localitatilor din tara, ultimele studii plasandu-l in topul 25 al celor mai vizionate televiziuni romanesti, cu recomandarea must-carry din partea CNA.

Canalul Alfa Omega TV este o sursă de hrană spirituală şi o resursă bogată pentru cei care vor să cunoască, să înţeleagă şi să traiasca in viata lor Cuvântul lui Dumnezeu. Prin programele difuzate, numeroşi români L-au cunoscut pe Dumnezeu şi au decis sa isi traiasca dupa principiile crestine.

Dincolo de cifre și rating, emisiunile canalului au impact spiritual. Prin programele variate, canalul prezintă Evanghelia într-un mod accesibil și atractiv pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societatea contemporană.

Canalul Alfa Omega TV e o modalitate de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat să trăiască după principiile Bibliei.

Tematică

Tematica variată a canalului Alfa Omega TV se adresează mai multor tipuri de persoane, indiferent de vârstă, categorie socială sau apartenență religioasă.

Difuzăm programe de evanghelizare, mărturii, filme, emisiuni de știință și apologetică, pentru a stârni curiozitatea celor ce nu cred în Dumnezeu.

Prin seminarii, predici, mărturii și documentare difuzate, urmărim maturizarea spirituală și ucenicizarea creștinilor, ajutându-i să cunoască Biblia.

Prin emisiuni în direct cu slujire și rugăciune, prezentăm adevăruri biblice practice, răspundem la întrebări și ne rugăm pentru problemele oamenilor.

Prin emisiuni și reportaje, încurajăm creștinii să fie o lumină în societate, fiind integri, competenți, manifestând compasiune și puterea lui Dumnezeu în locul în care se află.

Producem știri și emisiuni ce aduc perspectiva creștină asupra realităților contemporane, ajutând credincioșii să înțeleagă vremurile și să se roage eficient.

În emisiunile și știrile noastre, încurajăm și reflectăm ceea ce fac alți creștini în țara noastră, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu din România.

Difuzăm programe de evanghelizare și ucenicizare și pentru copii. Desenele Cartea Cărților au o mare audiență în rândul celor mici și le prezintă lumea Bibliei.

Tipuri de programe

  • documentare;
  • filme artistice;
  • educatie crestina: seminarii, studii, conferinte;
  • desene animate si programe pentru copii;
  • programe de tip talk-show – subiecte abordate din perspectiva crestina;
  • stiri din lumea crestina;   
  • programe muzicale;
  • emisiuni pentru tineri;   
  • emisiuni de stiinta, cultura si civilizatie;
  • alte emisiuni: familie, creationism, lirica, divertisment curat.
Despre canalul Alfa Omega TV
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.