Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Trailer Realități și Perspective | 14 decembrie 2020

( 1 min)

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la CBN aflăm că Hezbolah nu a fost mentionat în rapoartele UE despre Iran și că Marea Resetare a fost făcută publică la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția. Tot atunci aflăm de la TPS că Israelul este considerat lider mondial în domeniul înlocuitorilor alimentari, iar de la GNA aflăm despre o misiune evanghelică din S.U.A., care ajută fosta Uniune Sovietică și despre Bob Fu, de la CHINA Aid, care susține creștinii persecutați din întreaga lume.

FILM ARTISTIC: Secrete ascunse în zăpadă - Miercuri, 16 decembrie 2020, ora 21

( 1 min)
în această dimineață de vineri, elevii de la Liceul Eastbrook ajung la școală să își dea ultimul examen înainte de vacanța de Crăciun. Dar ceea ce a început ca o fulguială de Decembrie s-a transformat repede într-o furtună de zăpadă amenințătoare și școala este închisă timp de o zi. Filmul vorbește despre aspecte importante cu care se confruntă familiile și tinerii din ziua de azi, probleme precum: imaginea de sine, relația cu părintii, crize de identitate, faliment și căutarea de răspunsuri la întrebările vieții. Dar filmul se refera la mult mai mult decat o lectie de viata. Un film pentru tine si familia ta.

FILM ARTISTIC: Alegerea Sarei - Duminica, 13 decembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Sarah Collins este pe punctul de a fi promovata intr-o functie de raspundere bine remunerata atunci cand afla cu stupoare ca este insarcinata. Fiind nascuta intr-o familie crestina, pentru Sarah posibilitatea unui avort sau adoptiei sunt de neconceput pentru mama si sora ei. Insa tanara Sarah nu este casatorita partenerul ei de viata Matt Evans. Sarah se afla intr-o dilema deoarece, daca pastreaza bebelusul, trebuie sa renunte la promovare in favoarea colegului ei Thad si sa castige totodata suficient de multi bani pentru a-si putea intretine copilul, iar daca decide sa faca o intrerupere de sarcina, trebuie sa infrunte dezaprobarea mamei si a surorii sale Denise si sa isi linisteasca propria constiinta. Ce va alege Sarah?

FILM ARTISTIC: Vestea bună - Vineri, 11 decembrie 2020, ora 21:30

( 1 min)
Un mic Nou-Testament trece prin mâinile a 14 străini, inclusiv un tânăr care fuge de acasă după ce dă foc accidental la clădire, un cuplu tânăr ce se luptă să treacă peste moartea tragică a copilului lor, o femeie rănită de infidelitatea soțului său. Fiecare din aceste persoane trebuie să ia o decizie. Unii pierd această oportunitate, alții găsesc speranță și sens în situația în care se află, prin această mică Biblie. Primul film creștin mut, Vestea bună este o dramă impresionantă, fără dialog, dar folosind acțiune și o coloană sonoră dinamică.

DOCUMENTAR: Prețul unui vis - Vineri, 11 decembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Prețul unui vis e un documentar ce urmărește viața unui cultivator de cafea din Nicaragua, pe nume Diego Chavarria. E o poveste despre greutăți, credință, riscuri, sărăcie și perseverență. E o poveste despre cum să fim credincioși cu ce avem, crezând că Dumnezeu are un vis mai mare decât al nostru.

Trailer Realități și Perspective Magazin | 8 decembrie 2020

( 1 min)

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS aflăm că Operațiunea Tzur Israel pentru repatrierea evreilor din Etiopia în Israel a demarat duminică, și că Motherson Group, un furnizor global pentru industria auto, și-a anunțat colaborarea cu compania israeliană de tehnologie curată UBQ Materials. Tot atunci, de la CBN aflăm despre avertizarea făcută de Consiliul Național de Securitate din Israel asupra unor atacuri ale israelienilor din străinătate, iar GNA ne informează că Frank Dennis, care și-a dedicat 33 de ani din viață slujirii în Taiwan, se întoarce aici pentru o sărbătoare, și că locuitorii din Honduras primesc ajutor de la Samaritan`s Purse după uraganele Eta și Iota. În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Realități și Perspective Magazin | 2 decembrie 2020

( 1 - 2 min)

În cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă invităm să urmăriți un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la Global News Alliance veți afla că persecuția împotriva creștinilor este tot mai răspândită în India, că Misiunea Eurasia vine în ajutorul zecilor de mii de refugiați din Nagorno Karabach aflați în prag de iarnă, că Mission Aviation Services a ajutat timp de 50 de ani Samaritan’s Purse să furnizeze rapid provizii și ajutoare și că tot mai mulți tineri din Liban se întorc la Dumnezeu după explozia din Beirut din august.

DOCUMENTAR: Richard și Sabina Wurmbrand - Marti, 1 decembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Nascuti in Romania, Richard si Sabina Wurmbrand au devenit crestini dupa casatorie. Au inceput sa vesteasca Evanghelia chiar daca acest lucru era strict interzis. In 1945, Richard s-a impotrivit in mod public sistemului comunist, proclamandu-l pe Hristos. Aceasta actiune indrazneata, cat si activitatea sa in biserica subterana au condus la arestarea sa de catre guvernul comunist. Richard si Sabina au indurat terori de nedescris, insa credinta si marturia lor au fost mai puternice, chiar si dupa multe incercari.Acest documentar deosebit contine povestea reala a unei familii a carei credinta a ramas neclintita in ciuda tuturor persecutiilor.Urmariti incredibila istorisire povestita chiar de Richard si Sabina Wurmbrand.

DOCUMENTAR: Miracol sau înșelătorie? - Duminica, 29 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Andre Kole, iluzionist recunoscut pe plan internațional și investigator al fenomenelor supranaturale, lansează niște întrebări cu privire la miracolele din cadrul mișcarii New Age. Pot oamenii să leviteze? Au cristalele puteri speciale? Sunt posibile călătoriile celeste? Pot într-adevăr operațiile prin autosugestie să vindece? Veți fi uimiți când Andre Kole va expune miracolele New Age-ului.

DOCUMENTAR: Viața pe insula lui Isus - Vineri, 27 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Ce se întâmplă când Îi încredințăm lui Dumnezeu visele noastre? Urmărește povestea adevărată a pastorului misionar Scott Campbell, ale cărui vise ambițioase de a avea succes în slujire se fărâmă într-o cultură dezinteresată de cele spirituale, astfel încât ajunge în depresie clinică, la un pas de sinucidere. Documentarul explorează modurile în care Dumnezeu folosește dificultățile, transformând viețile celor care Îl urmează pe Isus.

Realități și Perspective Magazin | 24 noiembrie 2020

( 1 - 2 min)

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, sunteți invitați să urmăriți un grupaj informativ realizat de colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că 100 de israelieni s-au reîntors recent în comunitatea abandonată din Sa-Nur, declarându-și intenția de a rămâne și că Operațiunea Christmas Child duce speranța Evangheliei în 1.000 de insule din Pacific.

Trailer Realități și Perspective Magazin | 24 noiembrie 2020

( 1 - 2 min)

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, sunteți invitați să urmăriți un grupaj informativ realizat de colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că 100 de israelieni s-au reîntors recent în comunitatea abandonată din Sa-Nur, declarându-și intenția de a rămâne și că Operațiunea Christmas Child duce speranța Evangheliei în 1.000 de insule din Pacific.

FILM SERIAL: Străinul - Joi, 26 noiembrie 2020, ora 22

( 1 min)
Străinul răspunde la o întrebare provocatoare: ce s-ar întâmpla dacă Isus ar trăi printre noi azi? Seria pune în scenă momente biblice cunoscute, începând cu un tânăr care fuge de acasă și ajunge să locuiască pe străzi (fiul risipitor) pana la crainicul unui talk-show radio care ridiculizează credința ascultătorilor lui (întruchipându-l pe Toma necredinciosul).

FILM ARTISTIC: Lumină în întuneric II - Luni, 23 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Nascut in Anglia in anul 1761, Carey a fost ucenicul unui cizmar la varsta de 14 ani. El s-a convertit la varsta de 18 ani cand un coleg cizmar l-a condus catre credinta in Hristos. Studiind din greu, tanarul Carey si-a luat diploma in latina, greaca, limba evreiasca,olandeza si italiana. Ordinat la varsta de 26 de ani ca pastor Baptist, a incercat sa grabeasca organizarea activitatii de misiune in intreaga lume. William Carey a navigat pana in India in 1793, cu o sotie sovaielnica si 4 copii, sa raspandeasca mesajul Evagheliei. Acolo a intampinat greutati atat de mari incat este uimitor faptul ca nu a renunat. Dar cu toate acestea a ramas un timp de peste 40 ani.O chestiune care l-a tulburat a fost sati - arderea de vii a sotiilor ai caror soti mureau. Carey nu a avut liniste pana cand aceasta practica nu a fost oprita. Infruntand neintelegeri fara rezolvare, a inaintat cu greutate pana a influentat abolirea sati si a devenit reverentul: Prieten al Indiei si Tatal Misiunii Moderne.

DOCUMENTAR: Mă mai iubiți acum? - Duminica, 22 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Expertul în chestiuni ce țin de sexualitate Joe Dallas comentează pe baza mai multor mărturii din partea unor persoane care au aflat despre copilul lor, soțul/soția sau fratele/sora ca este homosexual/lesbiană. De asemenea, sunt prezentate multe exemple de viața despre cum poți face față acestor situații aparent imposibile.

FILM ARTISTIC: Cerul către Betsy 1 - Sambata, 21 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Pentru unele rugăciuni este cel mai bine să fie lăsate fără răspuns. Aceasta este concluzia lui Betsy după ce primește un răspuns la care nu face față. Acest film este o comedie pentru toate categoriile de vârstă. Acestă capodoperă vă va atinge inima și vă va amuza în timp ce Betsy va învăța despre rugăciunile fără răspuns și își va forma perceptia ei despre Dumnezeu.

ÎN DIRECT: Bunătatea lui Dumnezeu în vreme de criză | Calea, Adevărul și Viața, 19 noiembrie 2020

( 1 - 2 min)

Emisiune în direct, cu rugăciune! Te așteptăm la un LIVE joi seară, 19 noiembrie 2020: „Calea, Adevărul și Viața”. Vorbim cu Petrică Mengher (pastor la Biserica „Casa Închinării”, din Timișoara) și cu Ilie Popa (pastor la Biserica „Peniel, din Viena) despre cum ne putem încrede în bunătatea lui Dumnezeu în contexte dificile. Nu rata, te așteaptă o contribuție specială din partea profesorului Iosif Țon.

FILM ARTISTIC: Neantul - Miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
The nothing este povestea lui Ren Dubbin, un om care se straduieste sa impace cumva credinta crestina si frica lui teribila de necunoscut. intr-o zi se trezeste zapacit intr-un hambar sinistru, alaturi de inca patru staaini. Niciunul nu are nicio idee unde se afla sau cum anume a ajuns acolo. Misterul se transforma in disperare cand, deschizand usile hambarului descopera ca in jurul lor nu este decat o mare pustietate si intuneric bezna, nimic mai mult.

FILM ARTISTIC: Statornic în credință - Marti, 17 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Statornic in credinta este un film artistic despre doi barbati tineri, ale caror familii se confrunta cu o neasteptata tragedie. Aceasta poveste emotionanta ne dezvaluie vietile lui Devin Wheeler si Matthew Daniel, in cautarea lor dupa pace si intelegere. in timp ce Devin ramane constant in credinta si gaseste putere si calauzire, Matthew se intoarce de la credinta, alegand calea invinovatirii si a frustrarii. Pe masura ce viata isi urmeaza cursul, fiecare dintre cei doi isi alege propriul drum. insa intr-un moment, drumurile lor se intersecteaza.

FILM ARTISTIC: Lumină în întuneric 1 - Luni, 16 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Nascut in Anglia in anul 1761, Carey a fost ucenicul unui cizmar la varsta de 14 ani. El s-a convertit la varsta de 18 ani cand un coleg cizmar l-a condus catre credinta in Hristos. Studiind din greu, tanarul Carey si-a luat diploma in latina, greaca, limba evreiasca,olandeza si italiana. Ordinat la varsta de 26 de ani ca pastor Baptist, a incercat sa grabeasca organizarea activitatii de misiune in intreaga lume. William Carey a navigat pana in India in 1793, cu o sotie sovaielnica si 4 copii, sa raspandeasca mesajul Evagheliei. Acolo a intampinat greutati atat de mari incat este uimitor faptul ca nu a renunat. Dar cu toate acestea a ramas un timp de peste 40 ani.O chestiune care l-a tulburat a fost sati – arderea de vii a sotiilor ai caror soti mureau. Carey nu a avut liniste pana cand aceasta practica nu a fost oprita. Infruntand neintelegeri fara rezolvare, a inaintat cu greutate pana a influentat abolirea sati si a devenit reverentul: “Prieten al Indiei” si “Tatal Misiunii Moderne”.

DOCUMENTAR: Strigătul inimii - Duminica, 15 noiembrie 2020, ora 21:30

( 1 min)
Dupa o serie de tentative de sinucidere, Liesl Alexander este internata intr-o institutie de boli mintale. Obsedata fiind de moarte, ea cauta raspunsuri la intrebarile din sufletul ei. Fuge in repetate randuri din spital si intra pe piata neagra a drogurilor pentru a scapa de durerea realitatii. In timp ce fuge de politie, se refugiaza intr-o biserica unde avea loc un program. Primele seminte ale sperantei sunt semanate. Acest moment de claritate nu dureaza prea mult. Tentatia drogurilor si traumele adanc inradacinate isi intra din nou in rol. O vizita supriza din partea unor studenti la teologie precum si rugaciunile lor ulterioare, au avut un impact major. Este primul pas inspre libertate, intr-o poveste remarcabila care descopera cauzele care stau la baza multor boli mintale.

DOCUMENTAR: Autobuzul Lindei - Duminica, 15 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Autobuzul galben al școlii este unul dintre cele mai faimose icoane de pe șoselele americane. Zece mii dintre ele circulă în zonă, luand copiii de la casele lor. Ar fi o slujbă frumoasă dacă toți acesti copii ar fi drăguți. Dar să fii șofer de autobus în mijlocul Los Angelului unde gangsterii domina, este o altă poveste. Linda Carr este una dintre șoferi, iar acest documentar prezintă povestea ei. O poveste a unei familii desparțite cu un fiu în închisoare, iar celălat împușcat de un gangster. De asemenea, aceasta este povestea unei femei care și-a depașit fricile și își întâmpină copii de pe autobus cu dragostea lui Cristos și cu o speranță pentru un viitor mai bun.

FILM ARTISTIC: Eu, din nou - Sambata, 14 noiembrie 2020, ora 21

( 1 min)
Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se intample.Privita din exterior, viata pastorului Rich Chaplin pare perfecta. In realitate insa, el a pierdut din vedere tot ce era mai important, inclusiv relatia cu familia lui. In momentul in care incepe sa-si doreasca o alta viata, se gaseste blocat in mod supranatural in vietile celor din jur. Rich porneste intr-o calatorie provocatoare, in care are oportunitatea sa vada viata prin ochii celorlalti: o femeie in varsta, un top-model si prin ochii propriei sotii! Mai mult, o intalnire cu un inger il va ajuta sa realizeze faptul ca isi iroseste sansa de a le arata dragoste celor mai importanti oameni din viata lui.

FILM ARTISTIC: Misiune incertă - Marti, 10 noiembrie 2020, ora 21

( 1 - 2 min)
Matthew s-a născut cu o poziție socială ridicată, care i-a permis să obțină diploma în teologie la Harvard și să aterizeze într-un congres pastoral dulce și lucrativ care îi dă libertate să se recreeze după bunul plac. Cadillac-ul său de 74.000 de dolari, pe care îl numește White Lightning, este mândria posesiunilor sale considerabile. Matthew este, de asemenea, mândru de biserica sa foarte înaltă din Tennessee. Când acesta are în noapte un vis din partea lui Dumnezeu, aceesta trebuie să-și reconsidere prioritățile în viață. Viziunea nocturnă îl conduce înspre un centru local, bazat pe credință, de reabilitare a drogaților / alcoolicilor, operat de Mission Teens. În timp ce Matei încearcă să-și stabilească o direcție pentru viața sa, doi dependenți de substanțe din Heartland încearcă să evite să fie trimiși la o comunitate obscură din Tennessee pentru reabilitare. Circumstanțele i-au adus atât pe Shane cât și pe Susan în același autobuz, îndreptându-se către țara lui Davy Crockett și întâlnindu-se cu un pastor mândru și tânăr, Cupidon și cu Duhul Sfânt.
sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912