Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Evoluția în acțiune E adevărat (minidocumentar), episodul 55

Cățelușii cresc și devin câini, iar pisoii devin pisici, e ușor de văzut.

Cum e cu animalele care arată diferit când sunt mici, cum ar fi mormolocii? Când ouăle de broască eclozează, micuții mormoloci trăiesc în apă, înotând acolo, precum peștișorii. Pe măsură ce cresc, dezvoltă picioare, plămâni și își pierd coada. În cele din urmă, pot ieși din apă ca să țopăie pe pământ, precum broaștele adulte. Unii spun că mormolocii care devin broaște reprezintă dovada evoluției în acțiune. La fel s-a spus despre metamorfoza omizii în fluture.

Însă, dacă stai să te gândești, nu prea are sens, căci un cățeluș nu devine niciodată struț, iar un pisoi nu devine un tatu.

La fel, mormolocul nu devine altceva decât o broască. Aceasta deoarece Biblia spune că Dumnezeu a creat anume, în mod specific, fiecare vietate, de la păsările din aer, până la peștii din ape. El le-a dat abilitatea de a se reproduce după soiul lor, pentru a se înmulți și a umple pământul. Dacă maimuțele ar da naștere la pești, ar dispărea cât de curând.

Chiar dacă un pui de pinguin e durduliu și drăgălaș, când crește, își pierde puful, iar corpul său devine hidrodinamic, perfect pentru a înota.

La fel e când mormolocii își pierd coada, sau când omizile capătă aripi superbe. Toate acestea dovedesc minunata măiestrie a Creatorului nostru.

Episodul face parte dintr-o serie de minidocumentare cu titlul „E adevărat”.

Mai multe materiale despre universul nostru minunat, despre modul în care a fost creat și legile după care funcționează (și nu numai) afli dând click aici: https://alfaomega.tv/creationism

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.