Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Noroc chior E adevărat (Mini-documentar), episodul 51

Te simți norocos ? Unii cred că un trifoi cu patru foi le aduce noroc, dar acesta e foarte greu de găsit, cam unul la 10 000.

Nu îți plac aceste șanse ? Atunci nu juca pocher, fiindcă șansele de a avea o chintă regală sunt de una la 649 739. Nu e o miză prea bună !

Nici nu te gândi să joci la loterie ! Șansa de a câștiga e de 14 milioane la unu. Ce risipă !

Ce zici însă de această șansă: savanții ne spun că elementele ce alcătuiesc viața sunt uimitor de complexe.

O formă de viață de bază are nevoie de un minim de 200 de proteine, fiecare având între 20 și multe mii de aminoacizi care trebuie să fie prezenți în ordinea corectă.

Aceasta e o șansă de unu la un trilion, trilion, trilion, trilion, trilion ca viața să existe. Ai avea mai multe șanse să fii lovit de un fulger sau să fii atacat de un rechin.

Totuși, putem vedea minunea vieții peste tot în jurul nostru deoarece Creatorul nostru a făcut fiecare detaliu al fiecărei ființe cu un scop măreț. Nimic nu a fost lăsat la întâmplare.

Ar fi bine să uiți de jocurile de noroc, de loterie, sau de rarul trifoi cu patru foi, căci șansa nu e de partea ta ! Mai bine te bazezi pe minunata viață pe care ți-a dat-o Dumnezeu și pe care El a numit-o foarte bună.

Episodul face parte dintr-o serie de minidocumentare cu titlul „E adevărat”.

Mai multe materiale despre universul nostru minunat, despre modul în care a fost creat și legile după care funcționează (și nu numai) afli dând click aici: https://alfaomega.tv/creationism

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.