Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ne dorim să iubim și să fim iubiți. Ce e greșit în asta? | Kent Philpott

( 5 - 9 min)

Cântecul celor de la Jefferson Airplanes din anii ’60 adresa o întrebare la care toți oamenii încearcă cu perseverență să răspundă.Ne dorim o persoană pe care să o iubim și avem nevoie de o persoană pe care s-o iubim, într-adevăr, ne-ar plăcea să găsim o persoană pe care s-o iubim, astfel, versurile cântecului răspund: „Ai face bine să găsești o persoană pe care s-o iubești.” Nu pot să nu mă gândesc la cuvintele dintr-un alt cântec, de data asta de Johnny Lee, „Căutăm dragostea în toate locurile greșite”, din filmul Urban Cowboy. Și cum o mai facem!

Continuați lectura

Restaurarea relațiilor - Seminar întreg gratuit - Jarrol și Marjorie Cole

( 2 - 4 min)

Seminarul abordează tema relațiilor din perspectiva lui Dumnezeu, importanța de a dezvolta relații bazate pe dragoste, dar și faptul că se dă o luptă împotriva acestor relații. Viața este formată din relații care pot fi sursa unor mari binecuvântări, dar și a unor mari probleme. Informațiile prezentate în cadrul seminarului au ca fundament studiul Bibliei care descrie aproape orice tip de relație: cu Dumnezeu, cu noi înșine, cu ceilalți, cu păcatul.

Continuați lectura

Bunătatea nu se demodează niciodată

( 3 - 6 min)

O mamă tânără era la cumpărături cu fiul ei. Când micuțul i-a cerut jeleuri, i-a spus că nu își permit fiindcă tatăl își pierduse locul de muncă. Auzind conversația, un bărbat s-a apropiat de doamnă și i-a înmânat o bancnotă de 50 de dolari. I-a zis: „V-a căzut pe jos”.

Continuați lectura

De ce „Ziua îndrăgostiților?”

( 3 - 6 min)

Data de 14 februarie aduce iar „Ziua îndrăgostiților”, sau Ziua sfântului Valentin. Cum s-a ajuns ca numele unui martir din perioada creștinismului primar să fie legat de o zi în care site-urile web și magazinele fizice de pretutindeni folosesc acest nume pentru a crește vânzările și a face profit? Ce are a face cu dragostea romantică? Dacă are ceva…

Continuați lectura

„Căsătoria ne va rezolva toate problemele” | Mituri despre căsătorie | #3/4

( 2 - 3 min)

„Obiceiurile pe care le-ai observat la partenerul tău în perioada de prietenie nu se vor schimba – vor continua, ba chiar se vor înrăutăți”, scrie Sherman. „La început, fiecare arată cea mai bună parte a lui/ei. Dar, pe măsură ce ne obișnuim unul cu celălalt, și alte trăsături încep să iasă la iveală”.

Continuați lectura

„Dragostea e tot ce contează” | Mituri despre căsătorie | #1/4

( 2 - 3 min)

Din nefericire, trupa The Beatles ne-a mințit prin cântecul „All you need is love”. E un sentiment drăguț, dar, conform lui Gary Chapman în De știut înainte de căsătorie, realitatea e că „a fi îndrăgostit nu e o fundație adecvată pentru construirea unei căsnicii de succes”. Etapa de îndrăgostiți de la început – căreia Chapman îi spune etapa furnicăturilor – nu trebuie desconsiderată. Are un rol important în a aduce doi oameni împreună, dar nu la ea se rezumă totul și nu e scopul suprem.

Continuați lectura

10 sfaturi privind reînceperea școlii

( 3 - 6 min)

A venit iar acea perioadă a anului. Cu puțin timp în urmă, ghiozdanele zburau de pe rafturi, iar hainele ardeau de nerăbdare să fie purtate de copiii noștri pe care îi pregăteam pentru un nou an școlar de succes. Cu toate acestea, uneori nici chiar noua colecție de haine și rechizite pentru școală nu poate combate anxietatea unor copii când vine vorba de nervozitatea provocată de reîntoarcerea la școală.

Continuați lectura

Cum poți fi lumină într-o lume frântă

( 3 - 5 min)

„Isus le-a vorbit din nou şi a zis: ̒Eu sunt Lumina lumii; cine Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.ʼ” (Ioan 8:12)

În contextul recentelor atacuri armate, am început să mă gândesc la diferitele răspunsuri care au apărut în presă, inclusiv la cele din media socială. Unii căutau răspunsuri. Alții arătau cu degetul. Foarte mulți făceau apel la schimbare.

Continuați lectura

Iubește-ți dușmanii în câți pași vrei tu

( 6 - 12 min)

Fostul luptător de MMA, Ghiță Ignat, cunoscut și drept „Ursul Carpatin”, ne împărtășește gândurile lui despre cât de otrăvitoare e ura: „Nu sunt foarte bătrân, însă nu cred că a fost în România mai multă dezbinare în toată istoria acestei țari ca în această vreme”. 

Continuați lectura

Nu există realizări fără relații

( 2 - 4 min)

Puține lucruri au atât de multă influență asupra performanței cuiva cum au problemele personale.

Carl Lewis a fost unul dintre cei mai extraordinari atleți din toate timpurile. Medaliile de aur pe care le-a câștigat la diferite Jocuri Olimpice și recordurile mondiale pe care le-a stabilit au rămas în memoria multor oameni.

Continuați lectura

SEMINAR INTREG GRATUIT - Momeala satanei - ofensa - John Bevere

( 1 min)

Un seminar de 6 sesiuni susținut de John Bevere, despre cum să nu îl lăsăm pe Satan să aibă câștig de la noi. Momeala Satanei da in vileag una dintre cele mai inselatoare curse pe care le foloseste Diavolul pentru a-i indeparta pe credinciosi de voia lui Dumnezeu: ofensa. Cei mai multi oameni care-i cad in plasa nici macar nu-si dau seama de starea lor. Nu te lasa pacalit! Te vei infrunta cu diferite ofense si depinde de tine modul in care acestea iti vor afecta relatia cu Dumnezeu. Raspunsul tau iti va determina viitorul. Daca actionezi corect in fata jignirii, vei deveni o persoana mai puternica, nu una plina de amaraciune.

Continuați lectura

Competențe părintești

( 3 - 6 min)

La sfârșitul fiecărei lucrări despre abuz ofer posibilitatea ca oricine dorește rugăciune personală să vină în față. După ce termin slujirea, majoritatea supraviețuitorilor au o singură cerere de rugăciune. Lucrarea mea i-a făcut să realizeze că competențele părintești de până atunci au fost abuzive. Una din cele mai mari nevoi ale trupului lui Hristos este să audă predici și lecții despre competențele părintești.

Continuați lectura

Marturie Emilia Barbu, Bucuresti - raspuns la rugaciune, nasterea unui copil

( 1 min)

O marturie din 2012 a Emiliei, din Bucuresti. Nu putea sa aiba copii, dar s-a rugat impreuna cu sotul ei, au stat in credinta timp de 3 ani pentru un copil pe baza mai multor cuvinte profetice, proclamand primirea raspunsului la rugaciune. Biserica s-a alaturat lor in rugaciune. La momentul realizarii interviului, Emilia era insarcinata, dar acum fetita lor e mare, un copil deosebit.

Continuați lectura

Tiberiu Ciubotari - despre autoritatea barbatului

( 2 - 3 min)

Barbatul trebuie sa-si implineasca mandatul dat de Dumnezeu, acela de a fi cap de familie. Preocuparea pe care o am este cum barbatul, sotul, are aceasta autoritate in familie? In vremuri in care miscarea feminista este promovata din toate partile, barbatul trebuie sa fie cap de familie si este mandatul lui Dumnezeu, este porunca Domnului.

Continuați lectura

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912