Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Risipa alimentară la români. Cum putem evita pierderile

( 5 - 9 min)

„Românii aruncă la gunoi, în medie, aproximativ 9 kilograme de mâncare pe lună, arată statisticile făcute de mai multe organizaţii active în domeniul combaterii risipei de alimente. Cifra este uriașă, în raport cu sărăcia pe care o clamăm aproape la fiecare pas. În multe case din România, cantităţi importante din alimentele cumpărate ajung în scurt timp la gunoi, fără să-și fi justificat cheltuiala. Care sunt însă adevăratele costuri, dincolo de suma înscrisă pe bon?”

Continuați lectura

Au plantat o pădure. Fotograful care documenta suferința omenirii aduce acum speranță împreună cu soția lui

( 3 - 6 min)

Ani de-a rândul, fotograful brazilian Sebastião Salgado a realizat portretele oamenilor marcați de foame, lupte și mizerie. Fotografiile sale alb-negru au devenit faimoase în întreaga lume deoarece documentează explicit suferința umană și exprimă fără cuvinte nevoia de a pune capăt nedreptăților și războiului. A realizat chiar și un documentar despre genocidul din Rwanda. Munca lui din zonele de război și taberele de refugiați l-a făcut să-și piardă speranța în omenire, văzând egosimul de care dăm dovadă majoritatea și cruzimea de care oamenii sunt capabili.

Continuați lectura

De ce să le pese creștinilor de mediul înconjurător

( 7 - 14 min)

Veștile despre ce se întâmplă cu mediul înconjurător nu au fost niciodată mai sumbre și nici nu au captat atenţia jurnaliștilor și publicului larg așa cum se întâmplă astăzi. De asemenea, studiile din ce în ce mai alarmante ale cercetătorilor au încetat să mai fie de interes doar pentru comunitatea știinţifică, concluziile lor regăsindu-se pe prima pagină a ziarelor sau în fluxul de știri al utilizatorilor reţelelor de socializare.

Continuați lectura

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912