Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Redirecționează până la 3,5% din impozit pentru Alfa Omega

Orice salariat sau pensionar poate direcționa până la 3,5% din impozitul pe venit din salarii, pensii sau alte surse, plătit oricum statului, către un ONG la alegere. Nu te costă nimic, nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci sunt o parte din impozitul plătit deja statului. 

Mulțumim că te gândești să redirecționezi această parte din impozitul pe venit pentru lucrarea Alfa Omega!

Întrebări?

0256.284.913

1. Completează formularul 230

Descarcă Formularul 230 precompletat cu datele Fundației Alfa Omega.

Completează de mână, cu majuscule, Secțiunea I cu datele tale de identificare. La Secțiunea II.2 ai posibilitatea să bifezi căsuța prin care suma este distribuită pe o perioadă de doi ani (adică la anul nu mai trebuie să completezi), iar apoi semnează în căsuța „Semnătură contribuabil”! Ai terminat!

Mai jos e un Model de formular 230 completat cu explicatii care te va ajuta să știi cum să completezi. Poți citi și instrucțiuni detaliate pentru completarea formularului 230, desi nu e nevoie.

Alfa Omega TV
Apasă pe imagine ca să descarci formularul completat cu explicatii


2. Depune formularul la ANAF până la 25 mai 2021!

Formularul se depune PERSONAL la Administrația Financiară (la "Finanțe") de care aparțineți conform adresei din buletin, DIRECT LA REGISTRATURA organului fiscal sau PRIN POȘTĂ, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire.

Se poate transmite și prin portalul e-guvernare.ro sau  prin SPV (Spațiul Privat Virtual).

Termen limită: 25 mai 2021.

Vezi adresele Administrațiilor Finanțelor Publice    Vezi programul de lucru al Poștei Române


Spune despre această posibilitate rudelor, prietenilor și tuturor celor ce sunt susținători ai canalului Alfa Omega TV și propune-le să sprijine această lucrare de media creștină prin acest mecanism de redirecționare a unei părți din impozitul pe venit!  


redirectioneaza doilasuta 1920

Cum vor fi folosiți acești bani?

Acești bani vor fi folosiți pentru susținerea emisiei canalului Alfa Omega TV, pentru a subtitra și produce programe noi și pentru a dezvolta materiale creștine (video și articole) publicate online sau în revista gratuită Alfa Omega TV Magazin.

O oră de emisie a canalului Alfa Omega TV pe satelit ne costă 10 EURO. De această oră de emisie se bucură mii de români care pot vedea canalul AOTV.

Canalul Alfa Omega TV presupune producția și traducerea de emisiuni, pregătirea grilei de programe și emisia tehnică a canalului.

În fiecare lună, producem zeci de programe noi, atât în studio, cât și pe teren. Suplimentar, difuzăm sute de programe străine: filme, documentare și alte programe. Pregătirea fiecărui program pentru difuzare înseamnă oameni, echipamente potrivite și zeci de ore de muncă. În prezent, avem 20.000+ ore de programe și adăugăm în jur de 700 de ore noi de program anual.

Pe lângă munca noastră, canalul presupune și costuri cu echipamente specializate și cu emisia pe satelit.

Vezi proiectele noastre

De ce să susții Alfa Omega?

 • Avem o largă deschidere interconfesională - prin tematica variată și prin tipul programelor distribuite, Alfa Omega se adresează creștinilor din toate confesiunile.
 • Din 1994, programe creștine distribuite sau realizate de Alfa Omega TV sunt difuzate săptămânal la numeroase stații comerciale din toată țara.
 • Avem campanii media tematice relevante societății – știință și creaționism, pro-Israel, pro-viață, pro-familie, etică în afaceri, rugăciune pentru țară.
 • Folosim o varietate largă de unelte media pentru impact maxim în misiune: televiziune, producție video, internet, mobile, media socială, cărți și reviste.
 • Încercăm să fim alături de telespectatorii noștri prin rugăciune și consiliere și să oferim resurse media relevante problemelor cu care se confruntă și să îi punem în legătura cu biserici locale și organizații care sa le ofere sprijin în continuare.
 • Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni. Primim multe mărturii de la oameni care l-au întâlnit pe Domnul într-un mod personal prin programele noastre.

Află mai multe despre AOTV!

Ce spun oamenii?

 • Maria

  Maria Evanghelizare

  Căutam un film polițist la televizor. Dând pe posturi, văd în colț Alfa Omega TV. Era dl. Pețan cu pastorul Ilie Popa (la o emisiune în direct). Când l-am auzit pe pastor răspunzând la întrebări, am rămas șocată: „Doamne, unde am fost până acum? Trebuie să citesc Biblia, mi-au deschis sufletul spre Dumnezeu!” Am început să văd un film, să o urmăresc pe Joyce Meyer, îmi place mult. Și am început să citesc din Biblie.
 • Lenu

  Lenu Creștere spirituală

  De multe ori, atunci când urmăresc emisiunile mele preferate: devoționale, predici, studii biblice, conferințe, experimentez în mod deosebit prezența lui Dumnezeu în viața mea și simt cum efectiv Duhul Sfânt coboară peste mine și mă încurajează, mă întărește, îmi transmite mesaje din partea lui Dumnezeu, specifice și chiar profetice, astfel încât eu nu mai sunt o telespectatoare, o privitoare pasivă, care privește confortabil o emisiune și atât, eu sunt o participantă la ceea ce se întâmplă.
 • Vasilica

  Vasilica Înțelegerea vremurilor

  Am văzut în emisiunile voastre faptul că priviți la ceea ce urmează să facă Dumnezeu. Fii lui Isahar înțelegeau vremurile și știau ce să facă Israel. Am văzut că faceți o lucrare nemaipomenită, chemați creștinii să se pregătească pentru lucrurile care urmează. O televiziune creștină care înțelege lucrarea lui Dumnezeu și care poate să pregătească poporul lui Dumnezeu, face o lucrare namaipomenită.
 • Alexandra

  Alexandra Crestere spirituala

  Când dau drumul la Alfa Omega TV, aduce pace și învățătură bună. Îmi notez idei, dezvolt cu prietenii mei și în cercul de rugăciune, le comentăm.
 • Vali

  Vali Slujire

  Avem o colaborare extraordinară cu Alfa Omega TV. Aici în zonă este foarte urmărit acest post TV. În cadrul bisericii avem și Healing Room și sunt mulți oameni care vin să primească slujire. Sunt mulți oameni care au luat legătură cu Alfa Omega și au fost direcționați spre noi ca să le slujim.
 • Ana

  Ana Cartea Cărților

  La Alfa Omega e Cartea Cărților, la 9 și la 3. Copiilor mei le plac foarte mult și, când încep, unul iese afară și anunță și toți fug să se uite la Alfa Omega TV. Știu să explice desenele. Eu nu am știut așa, nu a avut cine să-mi explice.
 • Cristian

  Cristian Realități și perspective

  Rolul Alfa Omega TV e de a duce oamenii la adevăr, inclusiv prin abordarea unor realități curente prin prisma valorilor Împărăției, în emisiunea Realități și perspective. Spurgeon zicea să predicăm cu ziarul într-o mână și cu Biblia în alta, să aducem principiile Scripturii în contextul în care trăim. Misiunea și responsabilitatea voastră sunt extraordinare, de a discerne lucrurile sănătoase potrivit cu Evanghelia, și de a lărgi cadrul. Emisiunea Realități și Perspective, dar și Alfa Omega TV în ansamblu, caută să facă asta.
 • Bodo

  Bodo Emisiuni

  Noi, familia Marin, considerăm că televiziunile private sunt nocive. Și căutând locuri în care să privești fără frică, am găsit Alfa Omega TV. Aici primești răspunsuri la întrebări, date de mari oameni ai lui Dumnezeu din România și orice alt continent. Găsești content, atât pe postul de televiziune Alfa Omega TV, cât și pe site.
 • Ildiko

  Ildiko Evanghelizare

  Eram într-o situație grea. Am început să urmăresc Alfa Omega TV. Într-o zi, la un program, se spunea: „nu te îngrijora ce vei mânca; caută Împărăția lui Dumnezeu și celelalte ți se vor da pe deasupra”. Atunci am zis: „Doamne, eu trebuie doar să Te caut pe Tine!” Copiii dormeau și am putut să mă rog Lui să ia poverile și păcatele din viața mea. Așa a început călătoria mea cu Hristos.
 • Delia

  Delia Emisiuni

  Prin predicile auzite, am trăit vindecarea sufletului, în special prin Joyce Meyer. Mă întăresc mesajele ei.
 • Elena

  Elena Creștere spirituală

  Am învățat mult privind la programele dvs. Răspundeți multor nevoi ale noastre, Domnul vă călăuzește.
 • Mihai

  Mihai Evanghelizare

  La început nu am cunoscut Cuvântul Lui. Prin Alfa Omega TV, prin predici și mărturii, ne-am întărit.
 • Brandusa

  Brandusa Emisiuni

  Sunt unice programele Alfa Omega TV, subiecte despre care nu se prea vorbește: două împărății în conflict, puterea demonică, originea bolii și păcatul. Ne-am pregătit mult cu studiile Alfa Omega. Am început în Italia o lucrare cu catolicii, le-am descărcat și adaptat pentru ei.
 • Sefora

  Sefora Înțelegerea vremurilor

  Sunteți Isahar ,cunoașteți vremurile, le înțelegeți și ne deschideți și nouă un orizont și o viziune. De când urmăresc Alfa Omega TV am o perspectivă mai larga asupra lucrurilor care se întâmplă și mi se pare că venirea lui Isus este tot mai aproape. Sunt mulți care nu văd acest lucru, dar voi deschideți orizontul și asta mi se pare extraordinar.
 • Iulian

  Iulian Știri

  Personal, sunt încântat de emisiunea „Mapamond Creștin”, mă ține la curent cu ce se întâmplă peste tot. Aflăm lucruri pentru care să mijlocim, pentru frați care sunt în suferință, care au fost închiși, cărora le-au fost arse bisericile, sau alte mărturii pe care le-am văzut datorită acestui post TV.
 • Mira

  Mira Creștere spirituală

  Alfa Omega a avut impact asupra familiei noastre în ceea ce înseamnă a învăța să umblăm cu Dumnezeu.
 • Melinda

  Melinda Creștere spirituală

  Alfa Omega transmite lecții de viață. Urmărind emisiuni și interviuri putem să ne întărim credința în Dumnezeu. E de folos și reprezintă o putere pe care Dumnezeu o transmite.
 • Viruca

  Viruca Slujire

  Urmăream emisiunea în direct, cum frații se roagă, cum le pasă și încurajează. Veneau bilete cu probleme, pentru familii care nu au pace, boli, servici, cauze grele. Am sunat să mă ajute în rugăciune pentru ginerele bolnav, ne-am rugat împreună, ca la orice emisiune. Am avut pace. După câteva zile, cei de la Alfa Omega TV au sunat să întrebe ce face ginerele, s-au rugat pentru el. Am rămas fără cuvinte, am văzut că le pasă.
 • Alexandra

  Alexandra Slujire

  Am făcut un puseu rău de abdomen acut și era gata să ajung la operație. Ceva mi-a spus: „Dă drumul la TV”. Am dat drumul pe Alfa Omega TV, era emisiunea lui Cindy Jacobs. Ea predica ceva, dar s-a oprit și a zis „Cineva e foarte bolnav la stomac și Dumnezeu te vindecă acum”. Am înlemnit. Am simțit cum din TV a ieșit o putere spre mine. La 5 secunde, nu mă mai durea nimic.
 • Ioan

  Ioan Evanghelizare

  M-am uitat la Alfa Omega într-o seară la emisiunea cu John Militaru. La sfârșit, a zis: „Cine vrea să se predea în brațul Domnului?” Eu am zis: Eu! și am făcut-o.
 • Nica

  Nica Israel

  Urmăresc Alfa Omega TV cu drag, nu de puține ori ochii mei au vărsat lacrimi, văzând dragostea care există în această echipă frumoasă. Ea face legătura între noi și Israel și ne arată că trebuie să-l iubim și să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului. Mi-am setatul telefonul pentru anumite emisiuni ce mă anunță la ce oră încep.
 • Ilie

  Ilie Slujire

  Primesc multe mesaje direcționate de Alfa Omega TV către noi, și ne rugăm. Și primim răspuns: „Domnul ne-a ascultat rugăciunea”. Unii sunt în direct din studio, uneori și noi suntem în studio, dar majoritatea lucrării noastre e în spatele cortinei, în rugăciune, parteneri cu Alfa Omega.
 • Ron

  Ron Înțelegerea vremurilor

  Fără înțelegerea vremurilor oferită de Alfa Omega TV, care primește informații din țară și afară despre cum lucrează Dumnezeu, credincioșii nu-și vor folosi potențialul, vor fi orbi față de ceea ce face Domnul. AOTV ne-a deschis ochii să vedem clar nădejdea chemării noastre și să lucrăm împreună cu Domnul la restaurarea tuturor lucrurilor.
 • Angela

  Angela Reflectare

  În vară a fost o echipă să filmeze un reportaj despre lucrarea noastră din Călan, difuzat prin TV, Youtube, Facebook. Am văzut știrea Alfa Omega și la primăria Călan pe site și Facebook, și asta a ajutat să fim mai cunoscuți. Mulți au aflat de noi și ne-am conectat. Prin Alfa Omega TV Domnul stabilește conexiuni speciale.
 • Simion

  Simion Evanghelizare

  Într-o seară am descoperit postul Alfa Omega TV din întâmplare. Am auzit prima oară o predică și cântări, mi-au plăcut. Am ascultat un mesaj ce combătea teoria evoluționistă și spunea că omul și lumea nu au venit în ființă din întâmplare, ci le-a creat Cineva care se pricepe de minune la creația Sa.
 • Razvan

  Razvan

  Vă felicit pt. oportunitatea emisiunilor și felul în care vă sincronizați cu Duhul Sfânt și ne aduceți vești.
 • Florin

  Florin Reflectare

  Avem un parteneriat strâns, Rugul Aprins și Alfa Omega. Domnul ne-a pus împreună, ca și pe alte organizații și mișcări, pentru a-Și împlini planul.
 • Lucian

  Lucian

  Eextraordinar să vezi diferența dintre televiziunile care urmăresc interesul unor oameni sau care promovează fake news și o televiziune care urmărește Slava lui Dumnezeu și extinderea Împărăției. Alfa Omega TV promovează Evanghelia lui Cristos fără compromis într-o lume întunecată. Sunt convins că mulți care urmăresc AOTV L-au cunoscut pe Dumnezeu. Personal am auzit mărturii de la unii care mi-au spus: „pentru noi Alfa Omega este ca apa, am crescut spiritual privind Alfa Omega”.
 • Lidia

  Lidia Reflectare

  Știam că costă enorm, dar l-am întrebat pe dl. Pețan ce ar presupune filmarea conferințelor de femei. Am fost surprinsă de răspuns. 'Lidia, nu percepem bani pentru filmare, e în numele Domnului. Dacă vreți să ne acoperiți cheltuielile de drum sau cazare, e o binecuvântare’. Alfa Omega TV s-a oferit să transmită live. Ne-a suprins numărul celor care ne-au urmărit și mesajele primite. Iar femeile au putut revedea conferința. Mulțumim Alfa Omega TV că ne e alături.
 • Rebeca

  Rebeca Reflectare

  Urmărind Alfa Omega TV, am auzit de Rugul Aprins și, începând din 2009, am venit în fiecare an. E nevoie în țara noastră de o asemenea lucrare și am încercat pe cât de mult posibil să susținem lucrarea aceasta, fie prin rugăciune, fie financiar. Poate nu avem oportunitatea să mergem la anumite conferințe, dar prin intermediul canalului Alfa Omega TV, suntem încurajați și creștem spiritual.
 • Adrian

  Adrian Societate

  Urmărim cu interes postul AOTV, citesc și revista. Continuați să abordați teme relevante, mulți pastori tineri, ca mine, își doresc să fie sare și lumină în societate.
 • Tiberiu

  Tiberiu Societate

  Urmăresc cu multă plăcere canalul Alfa Omega TV. Sunt entuziasmat de modul în care faceți misiune. Mă bucur să vă pot urmări și să descopăr perspectiva frumoasă despre Biserica slujitoare și implicarea credincioșilor în societate: politică, afaceri, relațiile de familie, etc. Vă doresc să fiți în continuare lumină în întuneric, în vremuri când sarea își pierde gustul și lumina se împuținează.
 • Cristian

  Cristian Societate

  Strategic, mă bucur că aduceți vorbitori, emisiuni și programe, în care oamenii aud despre Împărăția lui Dumnezeu, despre dorința lui Dumnezeu de a se manifesta în diferitele sfere ale societății. Oameni care prin ceea ce fac în afaceri, în școală, în biserica clasică, în Parlament, să Îl reprezinte pe Dumnezeu.
 • Viorel

  Viorel Emisiuni

  Am primit informații care mi-au fost benefice, de exemplu, emisiunea Liber de datorii din care am învățat cum să-ți gestionezi banii, cum poți scăpa de datorii sau să-ți pui niște bani de-o parte.
 • Gheorghe

  Gheorghe Societate

  Apreciez mult implicarea voastră în societate. Alfa Omega TV are un impact enorm și pozitiv în societatea românească, în mediul școlar. Mulți profesori din țară au folosit lecțile de biologie despre creaționism realizate împreună cu prof. Maria Popa. Iar prin faptul că ați redat principalele evenimente din viața spirituală a orașelor din România, ați creat o imagine de ansamblu mult mai vastă.
 • Sunny

  Sunny

  Cred că este o chemare profetică peste voi. Credeți-mă, sunt mulți oameni pe unde călătoresc ce îmi spun de Alfa Omega și că e bine că există Alfa Omega. Domnul să vă binecuvânteze, să fiți goarna aceea care transmite Cuvântul Domnului.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.