Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiect: Canalul Alfa Omega TV

Statisticile spun că românii petrec o mare parte din timpul liber privind la televizor. Însă majoritatea canalelor actuale nu reflectă dimensiunea spirituală. Credem că, dacă valorile creștine ar fi mai prezente în societate, ele ar determina transformarea și ridicarea României. Cu o largă deschidere interconfesională, canalul Alfa Omega TV aduce Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi.

Alfa Omega TV este primul canal creștin din România, cu emisie permanentă din 2006, avand o audiență potențială de 12 milioane de telespectatori. Astfel, prin televiziune, transmitem eficient Cuvântul lui Dumnezeu la un număr mare de români.

Lansat în iunie 2006, canalul de televiziune Alfa Omega TV acoperă întreaga Europă prin satelit. El este inclus și în pachetele tuturor marilor rețele de cablu TV și IPTV din România și Moldova. Canalul este accesibil și pe internet și mobil.

Dincolo de cifre și rating, emisiunile canalului au impact spiritual. Prin programele variate, canalul prezintă Evanghelia într-un mod accesibil și atractiv pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societatea contemporană.

Canalul Alfa Omega TV este o modalitate de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a continua să emitem canalul Alfa Omega TV!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

aotv

Tematicile programelor

Tematica variată a canalului Alfa Omega TV se adresează mai multor tipuri de persoane, indiferent de vârstă, categorie socială sau apartenență religioasă.

Difuzăm programe de evanghelizare, mărturii, filme, emisiuni de știință și apologetică, pentru a stârni curiozitatea celor ce nu cred în Dumnezeu.

Prin seminarii, predici, mărturii și documentare difuzate, urmărim maturizarea spirituală și ucenicizarea creștinilor, ajutându-i să cunoască Biblia.

Prin emisiuni în direct cu slujire și rugăciune, prezentăm adevăruri biblice practice, răspundem la întrebări și ne rugăm pentru problemele oamenilor.

Prin emisiuni și reportaje, încurajăm creștinii să fie o lumină în societate, fiind integri, competenți, manifestând compasiune și puterea lui Dumnezeu în locul în care se află.

Producem știri și emisiuni ce aduc perspectiva creștină asupra realităților contemporane, ajutând credincioșii să înțeleagă vremurile și să se roage eficient.

În emisiunile și știrile noastre, încurajăm și reflectăm ceea ce fac alți creștini în țara noastră, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu din România.

Difuzăm programe de evanghelizare și ucenicizare și pentru copii. Desenele Cartea Cărților au o mare audiență în rândul celor mici și le prezintă lumea Bibliei.

ucenicizare revista

Ce stă în spatele canalului

Canalul Alfa Omega TV presupune producția și traducerea de emisiuni, pregătirea grilei de programe și emisia tehnică a canalului.

În fiecare lună, producem zeci de programe noi, atât în studio, cât și pe teren. Suplimentar, difuzăm sute de programe străine: filme, documentare și alte programe. Pregătirea fiecărui program pentru difuzare înseamnă oameni, echipamente potrivite și zeci de ore de muncă. În prezent, avem 20.000+ ore de programe și adăugăm în jur de 700 de ore noi de program anual.

Pe lângă munca noastră, canalul presupune și costuri cu echipamente specializate și cu emisia pe satelit.

Susține acest proiect!

O oră de emisie a canalului Alfa Omega TV pe satelit ne costă 10 EURO. De această oră de emisie se bucură mii de romani care pot vedea canalul AOTV. Ajută-ne să emitem neîntrerupt, să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în casele oamenilor, indiferent de oră sau de zi. Implică-te și tu, roagă-te și donează

donatii


Canalul AOTV în cifre

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vezi câteva statistici despre acest proiect pentru anul curent, legate de distribuția canalului Alfa Omega TV în țară, despre emisiunile realizate și emise în ultima perioadă pe canal și online, dar și despre impactul lor în țară.

„O Biblie uitată ne-a schimbat viața”

Poate o Biblie prăfuită să schimbe viața unei familii? Doi muzicieni români din capitală ajung să aibă o revelație de la Dumnezeu care le transformă viața în totalitate. Povestea lui Silviu și a Gabrielei e o încurajare pentru cei ce simt un gol, o nevoie de ceva mai mult.

Ce spun oamenii

 • Maria

  Maria Evanghelizare

  Căutam un film polițist la televizor. Dând pe posturi, văd în colț Alfa Omega TV. Era dl. Pețan cu pastorul Ilie Popa (la o emisiune în direct). Când l-am auzit pe pastor răspunzând la întrebări, am rămas șocată: „Doamne, unde am fost până acum? Trebuie să citesc Biblia, mi-au deschis sufletul spre Dumnezeu!” Am început să văd un film, să o urmăresc pe Joyce Meyer, îmi place mult. Și am început să citesc din Biblie.
 • Lenu

  Lenu Creștere spirituală

  De multe ori, atunci când urmăresc emisiunile mele preferate: devoționale, predici, studii biblice, conferințe, experimentez în mod deosebit prezența lui Dumnezeu în viața mea și simt cum efectiv Duhul Sfânt coboară peste mine și mă încurajează, mă întărește, îmi transmite mesaje din partea lui Dumnezeu, specifice și chiar profetice, astfel încât eu nu mai sunt o telespectatoare, o privitoare pasivă, care privește confortabil o emisiune și atât, eu sunt o participantă la ceea ce se întâmplă.
 • Vasilica

  Vasilica Înțelegerea vremurilor

  Am văzut în emisiunile voastre faptul că priviți la ceea ce urmează să facă Dumnezeu. Fii lui Isahar înțelegeau vremurile și știau ce să facă Israel. Am văzut că faceți o lucrare nemaipomenită, chemați creștinii să se pregătească pentru lucrurile care urmează. O televiziune creștină care înțelege lucrarea lui Dumnezeu și care poate să pregătească poporul lui Dumnezeu, face o lucrare namaipomenită.
 • Alexandra

  Alexandra Crestere spirituala

  Când dau drumul la Alfa Omega TV, aduce pace și învățătură bună. Îmi notez idei, dezvolt cu prietenii mei și în cercul de rugăciune, le comentăm.
 • Vali

  Vali Slujire

  Avem o colaborare extraordinară cu Alfa Omega TV. Aici în zonă este foarte urmărit acest post TV. În cadrul bisericii avem și Healing Room și sunt mulți oameni care vin să primească slujire. Sunt mulți oameni care au luat legătură cu Alfa Omega și au fost direcționați spre noi ca să le slujim.
 • Ana

  Ana Cartea Cărților

  La Alfa Omega e Cartea Cărților, la 9 și la 3. Copiilor mei le plac foarte mult și, când încep, unul iese afară și anunță și toți fug să se uite la Alfa Omega TV. Știu să explice desenele. Eu nu am știut așa, nu a avut cine să-mi explice.
 • Cristian

  Cristian Realități și perspective

  Rolul Alfa Omega TV e de a duce oamenii la adevăr, inclusiv prin abordarea unor realități curente prin prisma valorilor Împărăției, în emisiunea Realități și perspective. Spurgeon zicea să predicăm cu ziarul într-o mână și cu Biblia în alta, să aducem principiile Scripturii în contextul în care trăim. Misiunea și responsabilitatea voastră sunt extraordinare, de a discerne lucrurile sănătoase potrivit cu Evanghelia, și de a lărgi cadrul. Emisiunea Realități și Perspective, dar și Alfa Omega TV în ansamblu, caută să facă asta.
 • Bodo

  Bodo Emisiuni

  Noi, familia Marin, considerăm că televiziunile private sunt nocive. Și căutând locuri în care să privești fără frică, am găsit Alfa Omega TV. Aici primești răspunsuri la întrebări, date de mari oameni ai lui Dumnezeu din România și orice alt continent. Găsești content, atât pe postul de televiziune Alfa Omega TV, cât și pe site.
 • Ildiko

  Ildiko Evanghelizare

  Eram într-o situație grea. Am început să urmăresc Alfa Omega TV. Într-o zi, la un program, se spunea: „nu te îngrijora ce vei mânca; caută Împărăția lui Dumnezeu și celelalte ți se vor da pe deasupra”. Atunci am zis: „Doamne, eu trebuie doar să Te caut pe Tine!” Copiii dormeau și am putut să mă rog Lui să ia poverile și păcatele din viața mea. Așa a început călătoria mea cu Hristos.
 • Delia

  Delia Emisiuni

  Prin predicile auzite, am trăit vindecarea sufletului, în special prin Joyce Meyer. Mă întăresc mesajele ei.
 • Elena

  Elena Creștere spirituală

  Am învățat mult privind la programele dvs. Răspundeți multor nevoi ale noastre, Domnul vă călăuzește.
 • Mihai

  Mihai Evanghelizare

  La început nu am cunoscut Cuvântul Lui. Prin Alfa Omega TV, prin predici și mărturii, ne-am întărit.
 • Brandusa

  Brandusa Emisiuni

  Sunt unice programele Alfa Omega TV, subiecte despre care nu se prea vorbește: două împărății în conflict, puterea demonică, originea bolii și păcatul. Ne-am pregătit mult cu studiile Alfa Omega. Am început în Italia o lucrare cu catolicii, le-am descărcat și adaptat pentru ei.
 • Sefora

  Sefora Înțelegerea vremurilor

  Sunteți Isahar ,cunoașteți vremurile, le înțelegeți și ne deschideți și nouă un orizont și o viziune. De când urmăresc Alfa Omega TV am o perspectivă mai larga asupra lucrurilor care se întâmplă și mi se pare că venirea lui Isus este tot mai aproape. Sunt mulți care nu văd acest lucru, dar voi deschideți orizontul și asta mi se pare extraordinar.
 • Iulian

  Iulian Știri

  Personal, sunt încântat de emisiunea „Mapamond Creștin”, mă ține la curent cu ce se întâmplă peste tot. Aflăm lucruri pentru care să mijlocim, pentru frați care sunt în suferință, care au fost închiși, cărora le-au fost arse bisericile, sau alte mărturii pe care le-am văzut datorită acestui post TV.
 • Mira

  Mira Creștere spirituală

  Alfa Omega a avut impact asupra familiei noastre în ceea ce înseamnă a învăța să umblăm cu Dumnezeu.
 • Melinda

  Melinda Creștere spirituală

  Alfa Omega transmite lecții de viață. Urmărind emisiuni și interviuri putem să ne întărim credința în Dumnezeu. E de folos și reprezintă o putere pe care Dumnezeu o transmite.
 • Viruca

  Viruca Slujire

  Urmăream emisiunea în direct, cum frații se roagă, cum le pasă și încurajează. Veneau bilete cu probleme, pentru familii care nu au pace, boli, servici, cauze grele. Am sunat să mă ajute în rugăciune pentru ginerele bolnav, ne-am rugat împreună, ca la orice emisiune. Am avut pace. După câteva zile, cei de la Alfa Omega TV au sunat să întrebe ce face ginerele, s-au rugat pentru el. Am rămas fără cuvinte, am văzut că le pasă.
 • Alexandra

  Alexandra Slujire

  Am făcut un puseu rău de abdomen acut și era gata să ajung la operație. Ceva mi-a spus: „Dă drumul la TV”. Am dat drumul pe Alfa Omega TV, era emisiunea lui Cindy Jacobs. Ea predica ceva, dar s-a oprit și a zis „Cineva e foarte bolnav la stomac și Dumnezeu te vindecă acum”. Am înlemnit. Am simțit cum din TV a ieșit o putere spre mine. La 5 secunde, nu mă mai durea nimic.
 • Ioan

  Ioan Evanghelizare

  M-am uitat la Alfa Omega într-o seară la emisiunea cu John Militaru. La sfârșit, a zis: „Cine vrea să se predea în brațul Domnului?” Eu am zis: Eu! și am făcut-o.
 • Nica

  Nica Israel

  Urmăresc Alfa Omega TV cu drag, nu de puține ori ochii mei au vărsat lacrimi, văzând dragostea care există în această echipă frumoasă. Ea face legătura între noi și Israel și ne arată că trebuie să-l iubim și să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului. Mi-am setatul telefonul pentru anumite emisiuni ce mă anunță la ce oră încep.
 • Ilie

  Ilie Slujire

  Primesc multe mesaje direcționate de Alfa Omega TV către noi, și ne rugăm. Și primim răspuns: „Domnul ne-a ascultat rugăciunea”. Unii sunt în direct din studio, uneori și noi suntem în studio, dar majoritatea lucrării noastre e în spatele cortinei, în rugăciune, parteneri cu Alfa Omega.
 • Ron

  Ron Înțelegerea vremurilor

  Fără înțelegerea vremurilor oferită de Alfa Omega TV, care primește informații din țară și afară despre cum lucrează Dumnezeu, credincioșii nu-și vor folosi potențialul, vor fi orbi față de ceea ce face Domnul. AOTV ne-a deschis ochii să vedem clar nădejdea chemării noastre și să lucrăm împreună cu Domnul la restaurarea tuturor lucrurilor.
 • Angela

  Angela Reflectare

  În vară a fost o echipă să filmeze un reportaj despre lucrarea noastră din Călan, difuzat prin TV, Youtube, Facebook. Am văzut știrea Alfa Omega și la primăria Călan pe site și Facebook, și asta a ajutat să fim mai cunoscuți. Mulți au aflat de noi și ne-am conectat. Prin Alfa Omega TV Domnul stabilește conexiuni speciale.
 • Simion

  Simion Evanghelizare

  Într-o seară am descoperit postul Alfa Omega TV din întâmplare. Am auzit prima oară o predică și cântări, mi-au plăcut. Am ascultat un mesaj ce combătea teoria evoluționistă și spunea că omul și lumea nu au venit în ființă din întâmplare, ci le-a creat Cineva care se pricepe de minune la creația Sa.
 • Razvan

  Razvan

  Vă felicit pt. oportunitatea emisiunilor și felul în care vă sincronizați cu Duhul Sfânt și ne aduceți vești.
 • Florin

  Florin Reflectare

  Avem un parteneriat strâns, Rugul Aprins și Alfa Omega. Domnul ne-a pus împreună, ca și pe alte organizații și mișcări, pentru a-Și împlini planul.
 • Lucian

  Lucian

  Eextraordinar să vezi diferența dintre televiziunile care urmăresc interesul unor oameni sau care promovează fake news și o televiziune care urmărește Slava lui Dumnezeu și extinderea Împărăției. Alfa Omega TV promovează Evanghelia lui Cristos fără compromis într-o lume întunecată. Sunt convins că mulți care urmăresc AOTV L-au cunoscut pe Dumnezeu. Personal am auzit mărturii de la unii care mi-au spus: „pentru noi Alfa Omega este ca apa, am crescut spiritual privind Alfa Omega”.
 • Lidia

  Lidia Reflectare

  Știam că costă enorm, dar l-am întrebat pe dl. Pețan ce ar presupune filmarea conferințelor de femei. Am fost surprinsă de răspuns. 'Lidia, nu percepem bani pentru filmare, e în numele Domnului. Dacă vreți să ne acoperiți cheltuielile de drum sau cazare, e o binecuvântare’. Alfa Omega TV s-a oferit să transmită live. Ne-a suprins numărul celor care ne-au urmărit și mesajele primite. Iar femeile au putut revedea conferința. Mulțumim Alfa Omega TV că ne e alături.
 • Rebeca

  Rebeca Reflectare

  Urmărind Alfa Omega TV, am auzit de Rugul Aprins și, începând din 2009, am venit în fiecare an. E nevoie în țara noastră de o asemenea lucrare și am încercat pe cât de mult posibil să susținem lucrarea aceasta, fie prin rugăciune, fie financiar. Poate nu avem oportunitatea să mergem la anumite conferințe, dar prin intermediul canalului Alfa Omega TV, suntem încurajați și creștem spiritual.
 • Adrian

  Adrian Societate

  Urmărim cu interes postul AOTV, citesc și revista. Continuați să abordați teme relevante, mulți pastori tineri, ca mine, își doresc să fie sare și lumină în societate.
 • Tiberiu

  Tiberiu Societate

  Urmăresc cu multă plăcere canalul Alfa Omega TV. Sunt entuziasmat de modul în care faceți misiune. Mă bucur să vă pot urmări și să descopăr perspectiva frumoasă despre Biserica slujitoare și implicarea credincioșilor în societate: politică, afaceri, relațiile de familie, etc. Vă doresc să fiți în continuare lumină în întuneric, în vremuri când sarea își pierde gustul și lumina se împuținează.
 • Cristian

  Cristian Societate

  Strategic, mă bucur că aduceți vorbitori, emisiuni și programe, în care oamenii aud despre Împărăția lui Dumnezeu, despre dorința lui Dumnezeu de a se manifesta în diferitele sfere ale societății. Oameni care prin ceea ce fac în afaceri, în școală, în biserica clasică, în Parlament, să Îl reprezinte pe Dumnezeu.
 • Viorel

  Viorel Emisiuni

  Am primit informații care mi-au fost benefice, de exemplu, emisiunea Liber de datorii din care am învățat cum să-ți gestionezi banii, cum poți scăpa de datorii sau să-ți pui niște bani de-o parte.
 • Gheorghe

  Gheorghe Societate

  Apreciez mult implicarea voastră în societate. Alfa Omega TV are un impact enorm și pozitiv în societatea românească, în mediul școlar. Mulți profesori din țară au folosit lecțile de biologie despre creaționism realizate împreună cu prof. Maria Popa. Iar prin faptul că ați redat principalele evenimente din viața spirituală a orașelor din România, ați creat o imagine de ansamblu mult mai vastă.
 • Sunny

  Sunny

  Cred că este o chemare profetică peste voi. Credeți-mă, sunt mulți oameni pe unde călătoresc ce îmi spun de Alfa Omega și că e bine că există Alfa Omega. Domnul să vă binecuvânteze, să fiți goarna aceea care transmite Cuvântul Domnului.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să ducem Cuvântul lui Dumnezeu în fiecare casă din România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă toate proiectele Alfa Omega TV!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.