Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ce spun altii despre Alfa Omega TV

Lideri spirituali din Romania si din strainatate, pastori si personalitati recunoscute in lumea crestina,  recomanda Alfa Omega si lucrarea de misiune pe care o desfasoara. Acestia incurajeaza si se alatura chemarii de a face misiune, prin mijloace media. 

Citeste mai departe

Alfa Omega TV si biserica ta

zidind_impreuna_colaborare_aotv_biserica_780

Resurse pentru activitatile bisericii

Materiale video pentru seri de evanghelizare, studii tineret, grupuri de casă și echiparea lucrătorilor, disponibile atât pentru download cât și pe suport media.

Resurse video, audio și tipărite: DVD-uri, CD-uri și cărți creștine pentru librăria bisericii.

Școala Internațională de Echipare pentru Slujire (ISOM) este un program video de ucenicizare și instruire cu scopul de a ajuta membrii bisericii în lucrarea de echipare pentru slujire și plantare de biserici noi. Pentru a afla mai multe detalii și înscrieri, accesați www.alfaomega.tv/isom sau trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Servicii de suport si promovare

Servicii de streaming web - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor posibilitatea de transmisie online a serviciilor religioase și evenimentelor bisericii.

Decupaj din realitate - un spațiu de emisie pe care Alfa Omega TV îl pune la dispoziția departamentelor media din biserici pentru a transmite materiale înregistrate, la diferite evenimente desfășurate în biserică, activități misionare, concerte, seminarii, tabere și videoclipuri muzicale.

Training media – Alfa Omega TV vine în întâmpinarea nevoilor de instruire pentru departamentele de media ale bisericilor care doresc să producă și să transmită programele săptămânale.

Promovarea evenimentelor bisericii - Alfa Omega TV pune la dispoziția bisericilor din România un spațiu de promovare a evenimentelor pe internet și prin intermediul revistei Alfa Omega TV Magazin, a emisiunilor de știri (Mapamond Creștin) și prin newsletter electronic.

Spații de emisie pe canalul Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional pentru emisiuni și servicii religioase produse de biserici.

Parteneriat Alfa Omega TV - biserica ta

Sprijină introducerea canalului Alfa Omega TV în orașul tău încurajând membrii bisericii să sune la operatorul de cablu pentru introducerea acestui program în pachetul de canale.

Dăruiește celor din biserică revista Alfa Omega TV Magazin disponibilă în regim GRATUIT.

Preia solicitări de rugăciune și consiliere venite din partea telespectatorilor.

Roagă-te pentru lucrarea Alfa Omega TV


Alfa Omega TV - C.P. 1141, O.P. 8, Timișoara – 300890,  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., www.alfaomega.tv/biserici

Impactul Alfa Omega TV - distributia media

aotv_menuiconIntrucat in peisajul autohton valorile se relativizeaza, consideram necesara existenta unor programe care sa promoveze valorile moral – crestine in Romania post-comunista si post-moderna. Incurajam promovarea acestor programe atat prin canalul Alfa Omega Tv, cat si prin distributia lor in tara si in strainatate, prin intermediul altor televiziuni comerciale.

Televiziuni regionale

tv

Inca de la inceputul nostru, in 1994, am colaborat cu diverse televiziuni comerciale regionale, pentru a difuza programe crestine pe posturile locale. In prezent suntem in parteneriat cu 42 de televiziuni din orasele tarii, carora le furnizam lunar zeci de ore de program crestin original - filme, documentare, talk-show-uri, muzica, seminarii si studii, programe pentru tineri, etc. Unele televiziuni difuzeaza mai multe ore de programe crestine pe zi pe postul lor, in fiecare zi.

Estimam audienta acestor programe la 2-3 milioane de telespectatori.

harta_cavisti_ro
Localitatile unde exista televiziuni partenere carora le furnizam programe crestine

Canal satelit cu acoperire europeana

satellitePe langa furnizarea de programe individuale pentru televiziuni, in iunie 2006, am lansat primul canal crestin in limba romana, cu emisie pe satelit, receptie gratuita. Receptia prin parabolele individuale este posibila pe tot cuprinsul Europei, Nordul Africii si Orientul Mijlociu. Astfel, si romanii din diaspora au sansa sa vada programe crestine chiar fiind departe de tara lor. Multi ne scriu de singuratatea si instrainarea pe care o simt in diaspora, si percep canalul nostru ca o legatura cu tara, credinta si Dumnezeu.

Audienta potentiala pentru receptia satelit este de 1-2 milioane de romani din Romania si diaspora.

Retele de cablu TV - Romania si Republica Moldova

broadcastAlfa Omega TV colaboreaza cu o multime de retele de cablu din toata tara care preiau canalul Alfa Omega Tv si il includ in pachetul lor de programe 24 de ore din 24. Astfel, sute de ore de program crestin ajung lunar in casele a milioane de oameni din peste 3500 de localitati din Romania si Republica Moldova.

Estimarile noastre plaseaza numarul telespectatorilor prin cablu TV la 3 milioane.

harta_cablistisatelit
Localitatile marcate in rosu arata unde canalul Alfa Omega Tv este disponibil in cablu

CNA_top25_Indice-de-audienta-Feb-2010-smallbar_chartIn februarie 2010, CNA - Consiliului National al Audiovizualului - a publicat un studiu care continea un top al canalelor TV din punct de vedere al indicelui anual de audiență, iar Alfa Omega Tv este pe pozitia 19 in topul canalelor TV din Romania. Prin harul lui Dumnezeu, ratingul nostru arata ca foarte multi romani se uita la programele noastre, si ca in Romania este o mare nevoie de resurse media crestine.

mailPrimim zilnic mesaje de la telespectatorii nostri,  in care oamenii ne spun ca se uita aproape exclusiv la Alfa Omega TV si apreciaza programele difuzate de noi, renuntand la alte canale care nu le aduc nimic ziditor. Citeste cateva din aceste mesaje...

Internet

globe_48Distributia de resurse media crestine este completata si de internet. Alfa Omega Tv atinge oameni pana la marginile pamantului, avand 1.5 milioane de vizite pe site in ultimii 2 ani. Site-ul nostru e o bogata sursa de programe crestine, cu peste 1000 de programe - documentare, talk-show-uri, predici, seminarii, filme artistice si muzica crestina. De asemenea, vizitatorii pot urmari o varietate de canale 24/7 romanesti si internationale, dintre care 4 canale internet tematice ale Alfa Omega Tv - MoviesTv, YouthTV, CrestinTV si Alfa Omega Tv. Apasa aici pentru a le urmari.

Audienta prin internet este de cateva sute de mii de utilizatori anual, 70% din Romania si restul din diaspora.

ga_aotv_2010_02

rapoarte_vizite_pe_site_tabelrapoarte_vizite_pe_site_piechart

Fii si tu parte

piggy-bankFii parte a lucrarii lui Dumnezeu din Romania! Roaga-te pentru cresterea numarului de televiziuni si retele de cablu care se deschid spre Cuvantul lui Dumnezeu prin media. Strange semnaturi in localitatea ta, in biserica sau in comunitatea ta, fa demersuri pentru a convinge retelele de cablu TV sa introduca acest canal in pachetul lor. Sprijina in rugaciune si financiar distributia de programe crestine in casele romanilor:

Saptamanal primim cereri de la noi retele de cablu care doresc sa includa canalul nostru in pachetul de programe pe care il ofera telespectatorilor. Aceste retele de cablu deservesc in medie mii-zeci de mii de telespectatori, in diverse parti ale tarii.  Avem nevoie de ajutor pentru a continua emisia canalului nostru, si a sustine introducerea lui in tot mai multe retele de cablu TV.

Donand 13 euro, poti acoperi emisia unei ore a canalului Alfa Omega TV

Sustine emisia a o ora intreaga de program a canalului Alfa Omega TV pe satelit, cu impact direct in viata a milioane de romani. Canalul poate fi receptionat direct de pe satelit, sau poate fi vizionat in 3500 de localitati cu ajutorul retelelor de cablu TV care il retransmit.
Ajuta-ne sa difuzam Cuvantul lui Dumnezeu in casele oamenilor!

Avem nevoie de sprijinul dvs pentru a acoperi costurile de distributie si multiplicare a materialelor video pentru televiziunile regionale cu care colaboram. Statii de televiziune din intreaga tara preiau programele realizate de studioul Alfa Omega Tv si fac posibila raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu in casele romanilor.

Cu 70 euro, poti "adopta" o statie TV locala/regionala comerciala

Sustine acest efort de distributie a zeci de ore de programe crestine acoperind un oras sau o regiune. In total, costurile noastre totale pentru cele 42 de statii locale/regionale cu care lucram sunt de ~3000 euro/luna.
Fii parte din acest efort de evanghelizare a Romaniei!

banner_email_toate_donatiile

Dezvoltarea departamentului Multimedia

Dezvoltarea Departamentului Multimedia

multimedia1. Largirea benzii de internet: Incepand din ianuarie 2007, canalul Alfa Omega TV se difuzeaza si pe internet. Aceasta face canalul disponibil chiar si pentru romanii de la cele mai nondepartmental colturi ale pamantului. Numarul in continua crestere a vizitatorilor web face ca necesarul de banda de frecventa internet sa fie in continua crestere.

2. Dezvoltarea Platformei Web pana la 12 canale

3. Licente de soft / Update hardware IT (calculatoare, elemente de retelistica)

Vreau sa fiu partener AO ! ce inseamna sa fii partener AO?

*Pentru intrebari sau comentarii ne puteti lasa un comment in sectiunea imediat urmatoare:

http://www.alfaomega.tv/parteneri/349-distributie-programe

Donatii prin telefon

10_euro_romtelecomPuteti sprijini studioul Alfa Omega TV, sunand la urmatoarele de de telefon, pana in data de 31 iulie

  0900 900 130  - pentru donatie de 10 euro

  0900 900 135  - pentru donatie de  5 euro

(*Apeluri valabile doar din reteaua Romtelecom)

Impactul Alfa Omega Tv

In 2009, Alfa Omega Tv a continuat sa-si extinda acoperirea, canalul nostru fiind inclus in tot mai multe retele de cablu din toata tara. Acum, canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat in cablu in peste 3000 de orase si sate in Romania si Republica Moldova, atingand vietile a mii si mii de romani.


Alfa Omega Tv in retelele de cablu - 2009

 Avand emisia necodata, canalul Alfa Omega Tv poate fi receptionat si prin satelit cu o antena parabolica personala. Astfel, romanii din Europa au sansa sa vada programe crestine chiar fiind departe de tara lor. Multi ne scriu de singuratatea si instrainarea pe care o simt in diaspora, si percep canalul nostru ca o legatura cu tara, credinta si Dumnezeu.

 

 


Acoperire satelit - Canalul Alfa Omega Tv

De asemenea, Alfa Omega TV distribuie sute de programe crestine prin statiile locale de televiziune din Romania, pentru difuzarea pe aceste canale locale. La momentul de fata sunt peste 40 de astfel de statii care includ programe crestine in grila canalului lor, in localitatile marcate pe harta de mai jos.

Prin portalul de resurse video pe internet, Alfa Omega Tv si-a extins aria de acoperire pana la marginile pamantului, avand aproape 1.5 milioane de vizite pe site in ultimii 2 ani. Site-ul nostru e o bogata sursa de programe crestine, cu peste 1000 de documentare, talk-show-uri, predici, seminarii, filme artistice si muzica crestina. De asemenea, vizitatorii pot urmari o varietate de canale 24/7 romanesti si internationale, dintre care 4 canale internet tematice ale Alfa Omega Tv - MoviesTv, YouthTV, CrestinTV si Alfa Omega Tv. Clic aici pentru a le urmari.

 

Citeste mai departe

Captivi in libertate

Urmariti Captivi in libertate - un documentar dramatizat deosebit produs de Alfa Omega, adresandu-se tinerilor si provocarilor pe care ei le au de infruntat.

Citeste mai departe

Biserici live

biblia_on_airAlfa Omega lanseaza un portal unde puteti viziona serviciile divine de la biserici crestine de diverse denominatii din tara.

Alfa Omega doreste sa sprijine bisericile locale din tara si din diaspora in a-si dezvolta un departament media modern, si in a emite in direct sau la cerere serviciile divine.

Dorim sa ajutam bisericile locale prin instruirea celor implicati si prin punerea la dispozitie a serverului nostru de media streaming de mare capacitate.

Daca doresti sa adaugi si biserica ta la acest portal, scrie-ne.

Marturii - cum sunt atinsi oamenii

De-a lungul timpului, Alfa Omega TV a fost o sursa de hrana spirituala, de echipare pentru credinciosi, dar si o unealta a lui Dumnezeu pentru mantuirea si vindecarea crestinilor. Te invitam sa descoperi povestile lor.

Citeste mai departe

Partener Alfa Omega TV

Alfa Omega TVFii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media! Fii partener Alfa Omega TV!

AOTV - Lucrare de media crestina »

AOTV - Lucrare de media crestina »

Alfa Omega TV e o lucrare de media fondata in 1994. Scopul nostru e sa facem misiune prin mijloace media variate, sa atingem romani pretutindeni. Folosim toate tehnologiile posibile - televiziune, internet, tablete si telefoane mobile, retele sociale, alte resurse media, si suntem alaturi de credinciosi pentru rugaciune si ajutor.
Suntem misionari prin media! »

Cum poti si tu sa fii parte »

Cum poti si tu sa fii parte »

Vrei sa fii parte si tu din lucrarea de raspandire a Evangheliei prin media? Te chemam sa te implici practic in lucrarea Alfa Omega, in proiectele prin care atingem vietile romanilor. Fii alaturi de noi, roaga-te, ajuta spiritual si material lucrarea de misiune Alfa Omega.
Fii parte si tu, atinge Romania! »

Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Fii partener impreuna cu noi in a duce Evanghelia in casa fiecarui roman. Avem nevoie de sprijnul tau! Suntem o lucrare misionara crestina non-profit, dar avem cheltuieli substantiale pentru ca media costa. Sustine practic, financiar, lucrarea Alfa Omega TV. Contribuie la raspandirea Cuvantului lui Dumnezeu prin media.
Doneaza, fii parte si tu! »

Fii la curent cu ultimele noutati »

Fii la curent cu ultimele noutati »

Vrei sa afli ce este nou in Alfa Omega? Descopera cele mai noi informatii cu privire la modul in care Dumnezeu lucreaza in si prin Alfa Omega, detalii din culisele televiziunii, secvente din evenimentele pentru care suntem parteneri media.
Fii la curent cu noutatile despre Alfa Omega TV! »

Marturii - cum sunt atinsi oamenii »

Marturii - cum sunt atinsi oamenii »

Vieți transformate, destine schimbate... o viziune pentru o națiune atinsă de Dumnezeu... Prin programele si resursele media, numerosi romani l-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost transformati si au invatat cum sa-si traiasca viata dupa principiile Scripturii. Tineri sau in varsta, barbati sau femei, ei au gasit raspunsuri la intrebarile lor si viata lor a fost schimbata.
Descopera povestile lor! »

Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Suntem parte din Trupul lui Cristos »

Lideri spirituali din Romania si din strainatate, pastori si personalitati recunoscute in lumea crestina, recomanda Alfa Omega si lucrarea de misiune pe care o desfasoara. Acestia incurajeaza si se alatura chemarii de a face misiune, prin mijloace media.
Afla ce spun altii despre Alfa Omega TV! »

Proiectele noastre

Canalul Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV

Prin programele variate, canalul Alfa Omega TV prezintă Evanghelia într-un mod accesibil pentru necreștini, ajută credincioșii să se maturizeze spiritual și promovează valorile creștine în societate, fiind un mod de a face misiune prin media. Prin programele difuzate, numeroși români au fost mântuiți, eliberați, echipati, transformați și au învățat cum să trăiască după principiile lui Dumnezeu.
Emisiunile Alfa Omega TV

Emisiunile Alfa Omega TV

Pentru că românii petrec mult timp privind la televizor, credem că e vital să existe cât mai multe programe creștine, pentru evanghelizare, creștere spirituală și divertisment curat. Adesea, mesajul creștin poate fi mai bine transmis printr-un desen animat sau film, similar cu modul în care Isus a folosit pildele. De aceea, producem sau traducem sute de programe creștine anual, urmărite de zeci de mii de români.
Programe creștine pe stații TV comerciale

Programe creștine pe stații TV comerciale

Cu mult înainte de a apărea canalul Alfa Omega TV, din 1994 și până azi, distribuim lunar programe creștine la alte staţii comerciale seculare (nereligioase) de televiziune din România și Moldova. Azi, Alfa Omega TV trimite programe la peste 30 de televiziuni partenere. Este un proiect media inedit de evanghelizare și răspândire a valorilor creștine la nivelul Europei.
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Revista AOTV Magazin si resurse gratuite

Credem că e important să existe materiale care abordează probleme practice, pentru a aplica valorile biblice la fiecare domeniu al vieții. Din 2011, tipărim și expediem gratuit revista Alfa Omega TV Magazin, cu programul TV și articole de viață creștină, pe teme variate. Distribuim gratuit și mii de resurse tipărite, cu o abordare practică. Publicăm și multe materiale online, pentru creșterea spirituală a creștinilor români.
Media Digitala

Media Digitala

Ducem Evanghelia și o perspectivă creștină asupra problemelor contemporane, prin publicarea a mii de resurse online pe platforme digitale variate. Două treimi din persoanele care accesează online materialele noastre multimedia au sub 45 de ani. De aceea, misiunea prin media digitală complementează eforturile depuse prin televiziune.
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din 2016, ne concentrăm pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Aventurile lui Cristi, Oana și Memo în lumea Bibliei îi expun pe copiii de azi pentru prima dată la povestirile fascinante ale Scripturii. Prin desene difuzate pe TV, prin site-ul interactiv pentru copii și evenimente evanghelistice, investim în dezvoltarea generației de mâine!
Evanghelizare

Evanghelizare

Răspândim Evanghelia 24/7 prin diverse canale media și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Difuzăm pe Alfa Omega TV și pe 40 de televiziuni comerciale partenere programe de evanghelizare și pre-evanghelizare, derulăm campanii multimedia de știință-creaționism pentru atei. Anual, 300.000 de utilizatori unici vizitează site-ul nostru si peste 10.000 parcurg prezentarea Evangheliei. Prin media, mulți Îl descoperă pe Dumnezeu și mântuirea Lui.
Slujire și rugăciune pentru probleme

Slujire și rugăciune pentru probleme

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală în rugăciune și implicarea directă în viața credincioșilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugăciune. Ne rugăm cu ei, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile.
Creștere spirituală și ucenicizare

Creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români. Difuzăm și publicăm sute de seminarii biblice, predici, emisiuni, cursuri și articole, pe TV, pe DVD, în cărți, în revista AOTV Magazin, pe site și media socială. Abordăm teme relevante – bazele creștinismului, apologetică, rugăciune și mijlocire, profeție, vindecare, eliberare, consiliere și viața creștină. Alături de cei care ne susțin, ajutăm credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România.
Creștinul și societatea

Creștinul și societatea

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizăm materiale relevante care să inspire creștinii pentru a fi sare și lumină la locul în care se află, să aplice principiile creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, încurajam atât creștinul obișnuit, cât și liderii din diverse sfere ale societății.
Înțelegerea vremurilor

Înțelegerea vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină.
Reflectarea lucrării Domnului din România

Reflectarea lucrării Domnului din România

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. Prin producțiile noastre - emisiuni, reportaje, știri și materiale promoționale - încurajăm și reflectăm aceste mișcări, fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România.

Redirecționează până la 3,5% din impozit pentru Alfa Omega

Orice salariat sau pensionar poate direcționa până la 3,5% din impozitul pe venit din salarii, pensii sau alte surse, plătit oricum statului, către un ONG la alegere. Nu te costă nimic, nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci sunt o parte din impozitul plătit deja statului. 

Mulțumim că te gândești să redirecționezi această parte din impozitul pe venit pentru lucrarea Alfa Omega!

Citeste mai departe

10 modalitati prin care poti sa te implici in lucrarea Alfa Omega TV

 1. Roagă-te pentru protecție, resurse, extindere și impact al lucrării Alfa Omega TV
 2. Încurajează membrii bisericii pe care o pastorești să sprijine financiar lucrarea Alfa Omega TV
 3. Nominalizează o persoană de contact pentru rugăciune și semnalare evenimente
 4. Participă cu voluntari la colectivul de consiliere, follow-up (telefon și rugăciune)
 5. Încurajează oameni de afaceri și slujitori implicați în lucrări creștine pentru a face reclamă pe canalul satelit Alfa Omega TV
 6. Organizează colecte speciale periodice pentru lucrarea Alfa Omega TV
 7. Susține participarea financiară din bugetul bisericii la costurile de satelit sau alte proiecte specifice
 8. Propune achiziționarea de materiale video sau alte resurse creștine de pe
 9. Participarea la emisiuni sub formă de invitați, contribuții, mărturii
 10. Schimb de link-uri cu site-urile bisericii

Ce inseamna sa fii partener Alfa Omega?

Fii partener impreuna cu noi pentru mantuirea si binecuvantarea Romaniei!

Roaga-te pentru noi! Avem nevoie de rugaciunea ta pentru a avea impactul maxim, si credem in rugaciune ca fiind agentul schimbarii Romaniei. Roaga-te pentru decizii intelepte pentru noi, pentru echipa Alfa Omega Tv, roaga-te pentru noi oportunitati de a transmite Cuvantul lui Dumnezeu prin media in Romania. Roaga-te pentru resursele financiare necesare pentru ca aceasta lucrare sa continue si sa se dezvolte. Roaga-te pentru inimile telespectatorilor, pentru ca ei sa fie deschisi spre a primi Evanghelia.

Fii partener impreuna cu noi pentru promovarea Cuvantului lui Dumnezeu printre prietenii tai. Spune-le celor din jur despre canalul Alfa Omega Tv, despre programele noastre, despre site-ul nostru. Televiziunea si internetul sunt tehnologii cu care toata lumea este obisnuita - spune-le despre Alfa Omega atat celor care nu traiesc o viata crestina, cat si prietenilor tai credinciosi. Lucrarea de media Alfa Omega poate binecuvanta atat pe crestini, cat si pe cei ce nu-L cunosc pe Dumnezeu.

Fii partener impreuna cu noi prin donatia ta. Lucrarea Alfa Omega are nevoie de donatia ta pentru a continua sa atinga mii de romani!

vizualizeaza raportul nostru de activitate pe 2009

Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Concurs de creatie

CONCURSUL DE CREATIE TV: Fii creativ!concurs_creatie

       Alfa Omega Tv stimuleaza tinerele talente si le ofera posibilitatea participarii la un concurs special de creatie pe teme crestine la alegere! concurs de creatie.

       Asadar, daca esti pasionat de imagine si doresti sa participi la Concursul National de Creatie TV organizat de Alfa Omega Tv alege-ti domeniul: 

 • Videoclip muzical
 • Stire / Reportaj
 • Spot video ( promo publicitar)
 • Eseu
 • Marturie
 • Film documentar
 • Film de scurt metraj
 • Animatie Video

        Modalitati de expediere: Materialele cu care doriti sa participati la concurs pot fi expediate in format CD, DVD, miniDV, DVCAM, pe adresa Alfa Omega TV C.P. 1141, O.P. 8, Timisoara, cod postal 300890, Romania, cu specificatia Concursul National de Creatie TV. Va punem la dispozitie si o modalitate de transfer FTP. Datele legate de acestea se pot solicita ulterior la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Tot pe aceasta adresa va rugam sa ne trimiteti si informatiile despre materialele pregatite si trimise de voi! Fiecare material trebuie insotit de un acord de difuzare a materialului.

       Materialele participante la concurs vor fi notate in functie de :

 • idee
 • impact / target
 • comentariu
 • imagine
 • montaj
 • sunet – coloana sonora si voiceover

 

Vom reveni cu mai multe informatii!

Tineri

Tinerii sunt generatia de azi. 

       tineri_logoAlfa Omega sprjina activ tinerii in lupta lor pentru un viitor cu Dumnezeu. Credem ca Dumnezeu are un plan special cu fiecare tanar, un viitor si o nadejde pentru el.Ne dorim sa fim relevanti si de un real ajutor tinerilor, si sa oferim raspunsuri si solutii la problemele cu care ei se confrunta.

 • Ascendent - Un proiect demarat de Alfa Omega pentru a te ajuta sa-ti gasesti raspunsurile de care ai nevoie
 • Captivi in libertate - un documentar dramatizat deosebit produs de Alfa Omega, adresandu-se tinerilor si provocarilor pe care ei le au de infruntat.

Videoteci - Opinii

videoteci_mariana_beloiuMariana Beloiu (profesoară)

"Folosim aceste casete la discuțiile cu părinții și la lecțiile de dirigenție cu elevii noștri.
Mi-au plăcut foarte mult casetele care se ocupă de educația tinerilor."

videoteci_ionica_olariuIonică Olaru (profesor)

"Utilizez de mai mulți ani materialele video la orele de dirigenție, sunt diriginte la clasa a XII - a, impactul este foarte bun, toată bombardarea minților cu programe pline de violență și sex din media face ca în viața lor și mai ales în inima lor, să se creeze o stare de confuzie și de aceea este nevoie de o informație curată și corectă prezentată adecvat prin noile metode didactice vizuale actuale.

videoteci_mihaela_chiraMihaela Chira (profesoară)

"Din practica efectuată în clasă am observat că elevii au nevoie de vizualizarea celor spuse în special pentru cei mici, de exemplu, pentru pasajele din Biblie ...
Este nevoie de o videotecă a școlii și sperăm să ajute mai bine la cunoașterea și înțelegerea lecțiilor prezentate în clasă".

videoteci_oana_trambitaOana Trâmbiță (profesoara)

"... privind programele de pe casete, copii au devenit conștienți de unele pericole ce există în realitate. Am discutat unele programe și la orele de engleză, discuțiile preliminare de introducere a unui subiect au fost eliminate, convingerile elevilor după urmărirea programelor fiind corecte, foarte clare și bine fixate ... am observat o reacție uimitoare !"

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.