Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

| Alfa Omega TV | Partener

Copiii și Evanghelia

Din toamna anului 2016, atenția noastră a început să se concentreze tot mai mult pe generația tânără, investind resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. 60 de ani de studii spun că 85% din creștini Îl primesc pe Isus în viața lor între 4-14 ani. E important să prezentăm Evanghelia copiilor, de mici, și ce alt mod mai bun decât prin desenele animate pe care ei le iubesc?

Mulți am făcut cunoștință cu Cartea Cărților în anii ’90. Cu o grafică modernă și mult umor, Cartea Cărților se întoarce azi la copiii secolului 21. Personajele principale, Cristi, Oana și roboțelul Memo călătoresc în timp în aventurile în care îi trimite Cartea Cărților, descoperind Biblia.

Cartea Cărților e un proiect de evanghelizare/ucenicizare pentru copiii de 6-12 ani. El cuprinde difuzarea pe TV, episoade pe DVD sau online, un site interactiv pentru copii, o aplicație mobilă, evenimente evanghelistice în colaborare cu biserici locale și o programă pentru școală duminicală. Fie direct prin media, fie lucrând împreună cu bisericile locale, Evanghelia ajunge la copii pe înțelesul lor, într-un format modern, interactiv.

Ajutați-ne să ajungem la cât mai mulți copii cu mesajul Evangheliei, astfel încât să putem crește împreună o generație de copii care influențează prin valori sănătoase pe cei din jur, acasă, la grădiniță și la școală.

Roagă-te și implică-te financiar! Să investim împreună în generația de mâine!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Televiziune, media digitală, colaborarea cu biserici locale

cc copii ecran aotv

Cartea Cărților pe TV

Alfa Omega TV și alte 30-40 stații TV seculare comerciale au difuzat aventurile lui Cristi, Oana și Memo prin lumea Bibliei. Pe canalul Alfa Omega TV, sunt de 6 ori mai mulți telespectatori la Cartea Cărților față de media canalului AOTV.

cc appmobila promo

Aplicația mobilă

Universul Cartea Cărților include și o aplicație mobilă unde copiii descoperă lucruri extraordinare din Biblie și lumea Cartea Cărților, se pot juca jocuri, urmări episoade și clipuri și le e prezentată Evanghelia. Disponibilă pe iOS și Android.

cc site

Site-ul carteacartilor.tv

Site-ul interactiv pentru copiii de 6-12 ani carteacartilor.tv e o lume sigură pentru ei și plină de activități distractive, cu informații și întrebări din Biblie, avataruri, versete zilnice, jocuri și videouri, personaje din Scriptură, Biblia interactivă, dar și lecții valoroase de viață.

Punctul central al site-ului interactiv e prezentarea Evangheliei, unde lunar, din cei 10-20000 de vizitatori unici, în medie 550 copii indică în fiecare lună faptul că au parcurs Evanghelia și s-au rugat rugăciunea de predare (18 persoane/zi, în medie). Până acum, statisticile indică faptul că peste 8000 de persoane au făcut acest pas.

cc site prezentarea evangheliei

cc eveniment cu copii

Evenimente evanghelistice

Multe biserici și lucrări creștine au organizat evenimente folosind Cartea Cărților. La fiecare eveniment evanghelistic, 100-200 de copii au auzit Evanghelia.

cc scoaladuminicala

Programa pt școli duminicale

Am dezvoltat un program modular de lecții biblice elementare pentru clasele 1-6, adaptabil pentru școli duminicale, VBS, programe în timpul săptămânii sau evenimente speciale ale bisericilor locale sau organizațiilor ce lucrează cu copii, pentru ca cei mici să învețe eficient Biblia.

Există divertisment curat: copiii tăi se vor bucura de proiectul „Cartea Cărților”

 

Ce spun oamenii

[widgetkit id="41"]

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

Ultimele noutăți Cartea Cărților

[widgetkit id="28"]


Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

[widgetkit id="32"]

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912