Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiecte de Evanghelizare

| Alfa Omega TV | Partener

Zi de zi, oră de oră, răspândim Evanghelia prin media, prin diverse canale și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Mulți nu ar intra azi într-o biserică să asculte un preot sau pastor dar, prin media, ducem Evanghelia acolo unde oamenii își petrec timpul, în căminul, biroul sau în palma lor.

evanghelizare stats romanii si tv 320

evanghelizare stats romanii online 320

Estimăm că jumătate din audiența noastră nu e mântuită. De aceea, producem, difuzăm, publicăm și promovăm permanent materiale de evanghelizare și pre-evanghelizare pe toate canalele media de care dispunem (TV, media tipărită și tehnologiile digitale), orientate spre cei care au nevoie să îl cunoască pe Hristos.

Dezvoltăm și un proiect special de evanghelizare pentru copiii de 6-12 ani sub forma desenelor animate Cartea Cărților. Află mai mult.

Zi de zi, vestim Evanghelia prin media, prin diverse canale și proiecte, la mii de români de toate vârstele. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele noastre media, milioane de oameni de toate vârstele să audă mesajul Evangheliei.

Fii și tu alături de noi, roagă-te, ajută spiritual și material lucrarea de misiune Alfa Omega! Avem nevoie de sprijinul tău!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Televiziune, media digitală, colaborarea cu biserici locale

evanghelizare canal aotv johnmilitaru

Canalul Alfa Omega TV

Răspândim Evanghelia prin TV, difuzând programe evanghelistice: mărturii, filme, documentare, desene animate, emisiuni live care explică Evanghelia și conduc telespectatorii în rugăciunea de mântuire. Pe cei interesați îi conectăm cu biserici locale. Evanghelia poate ajunge la 11-12 milioane persoane prin TV.

evanghelizare televiziuni partenere cavisti

Programe pe stații TV partenere

Distribuim lunar ~20 de ore de programe creștine la alte 30-40 de televiziuni regionale comerciale (seculare) din toată țara, cu care colaborăm începând cu 1994. 10% din populația orașului sau județului le urmărește zilnic.

evanghelizare site mantuire crop

Site și media digitală

Portalul alfaomega.tv are ~20.000 de pagini și video, iar la fiecare pagină promovăm prezentarea Evangheliei. Anual, 300.000+ utilizatori unici intră pe site sau aplicație, iar 10.000+ parcurg prezentarea Evangheliei și cursul Bazele Creștinismului (2018).

Folosim mijloace de promovare online (SEO, SEM, reclame personalizate, etc) pentru a ajunge și la cei care nu intră pe site-uri creștine, dar folosesc motoare de căutare sau rețele sociale.

evanghelizare stats site ao 2018 320

evanghelizare stats romanii online 320

evanghelizare creationism campanii

Campanii de știință-apologetică

Pentru unii, un obstacol în calea mântuirii e aparenta contradicție între știință și credință. Prin articole, programe și campanii media de știință-creaționism, cei ce ne privesc Îl descoperă pe Creator și unii devin creștini. Publicăm și resurse media de apologetică, pentru a pregăti creștinii să prezinte și ei mai bine Evanghelia în societatea de azi sau să-și apere credința în fața ateilor sau a celor de alte religii.

evanghelizare marturii

Mărturii

Producem regulat mărturii de vieți transformate de Evanghelia lui Isus Hristos, difuzându-le pe TV și online.

Ce spun oamenii

[widgetkit id="42"]

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

[widgetkit id="32"]

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912