Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Reflectarea lucrării Domnului din România

Mulți români se uită la știri pentru a fi la curent. Dar adesea, mesajele despre România la care suntem expuși zilnic sunt vești negative și ne pot afecta gândirea, ne pot face să ne simțim izolați sau fără speranță în viitor. Noi, Alfa Omega TV, ne dorim să promovăm un mesaj curat, credibil și să arătăm modul în care Dumnezeu lucrează în diverse zone ale țării.

Ca organizație de media, intrăm în contact cu multe biserici, organizații creștine și lideri care au ca scop aducerea Împărăției lui Dumnezeu în România. Acest lucru ne dă o privire de ansamblu asupra lucrării lui Dumnezeu în țara noastră. E important pentru creștini să vadă că Dumnezeu e la lucru în România, pentru a fi încurajați și inspirați, pentru a se interconecta și a lucra împreună.

Prin emisiuni, știri, transmisii live și promovare, încurajăm și reflectăm ceea ce fac alți creștini, indiferent de confesiune, conectând credincioșii între ei și fiind martori media și parte la lucrarea lui Dumnezeu în România. Adesea transmitem în direct pe internet sau pe TV, iar ulterior amplificăm efectul evenimentelor prin difuzarea materialelor editate. Scopul nostru este ca, împreună cu alte organizații și biserici din România, să aducem Împărăția lui Dumnezeu pe pământ și să fim parte la ceea ce El vrea să facă în țara noastră.

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, am avut ocazia să fim martori și parte la ceea ce Dumnezeu a lucrat în România, am adus în casele românilor o perspectivă interconfesională mai largă a Împărăției lui Dumnezeu din țara noastră.

Toate acestea sunt posibile datorită a mii de oameni obișnuiți care sunt alături de noi, parteneri Alfa Omega. Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Știri, emisiuni, transmisiuni live - pe TV, online și revistă

reflectare stiri ro tv

Știri creștine din România

În era „fake-news”, promovăm un mesaj credibil, arătăm modul în care Domnul lucrează în diverse zone ale țării. Punem accent pe evenimente spirituale, sociale și politice importante, prezentăm inițiative ale bisericilor locale și organizații cu impact în societate.

Prin reportajele și știrile creștine difuzate pe TV, site, media socială sau în revistă, oferim o perspectivă mai largă asupra situației actuale din țară și motivăm la rugăciune.

Proiectele bisericilor locale

În emisiunea Decupaj din realitate, oferim spațiu bisericilor pentru proiectele și evenimentele lor. Unele transmit și serviciul divin pe Alfa Omega TV.

ucenicizare site

Em. Realități și perspective

În emisiunea Realități și perspective, pe TV și online, analizăm știri, inițiative creștine și evenimente actuale din România.

evanghelizare marturii

Em. Puterea rugăciunii

În emisiunea Puterea rugăciunii, dar și prin punctele de rugăciune lunare expediate prin email sau poștă, informăm și încurajăm creștinii să se roage în unitate pentru țară.

ucenicizare site

Em. Retrospectivă spirituală

La finalul fiecărui an, analizăm pulsul spiritual al țării, direcțiile pentru anul încheiat și o perspectivă de ansamblu.

Evenimente, Transmisii live

Suntem prezenți la evenimente din țară pe care le promovăm prin canalele noastre media. Adesea transmitem în direct pe internet sau TV (10-15 transmisii pe an). Amplificăm efectul evenimentelor, prin difuzarea ulterioară a materialelor editate.
Scopul nostru e ca, împreună cu alte organizații și biserici, să aducem Împărăția lui Dumnezeu mai aproape, să fim parte la ceea ce El vrea să facă în țara noastră.

ucenicizare revista

Revista Alfa Omega TV Magazin

Avem regulat numere ale revistei noastre care prezintă ceea ce face Dumnezeu în România, diverse inițiative ale creștinilor, bisericilor locale și organizațiilor creștine..

 •  
 •  
 •  

Ce spun oamenii

 • Rebeca

  Rebeca Evenimente

  Urmărind Alfa Omega TV, am auzit de Rugul Aprins și, începând din 2009, am venit în fiecare an. E nevoie în țara noastră de o asemenea lucrare și am încercat pe cât de mult posibil să susținem lucrarea aceasta, fie prin rugăciune, fie financiar. Poate nu avem oportunitatea să mergem la anumite conferințe, dar prin intermediul canalului Alfa Omega TV, suntem încurajați și creștem spiritual.
 • Angela

  Angela Știri și reportaje

  În vară a fost o echipă să filmeze un reportaj despre lucrarea noastră din Călan, difuzat prin TV, Youtube, Facebook. Am văzut știrea Alfa Omega și la primăria Călan pe site și Facebook, și asta a ajutat să fim mai cunoscuți. Mulți au aflat de noi și ne-am conectat. Prin Alfa Omega TV Domnul stabilește conexiuni speciale.
 • Lidia

  Lidia Evenimente, Transmisii live

  Știam că costă enorm, dar l-am întrebat pe dl. Pețan ce ar presupune filmarea conferințelor de femei. Am fost surprinsă de răspuns. 'Lidia, nu percepem bani pentru filmare, e în numele Domnului. Dacă vreți să ne acoperiți cheltuielile de drum sau cazare, e o binecuvântare’. Alfa Omega TV s-a oferit să transmită live. Ne-a suprins numărul celor care ne-au urmărit și mesajele primite. Iar femeile au putut revedea conferința. Mulțumim Alfa Omega TV că ne e alături.
 • Razvan

  Razvan Știri, Evenimente

  Vă felicit pt. oportunitatea emisiunilor și felul în care vă sincronizați cu Duhul Sfânt și ne aduceți vești.
 • Mircea

  Mircea Evenimente

  Alfa Omega e prezent unde Dumnezeu o cere, la evenimente importante. Sper la mai multe, România e aleasă spre trezirea Europei.
 • Ramona

  Ramona Revistă

  În revistă venim în contact cu multe știri creștine și ele sunt chiar motive de mijlocire pentru noi.
 • Lucian

  Lucian Evenimente, transmisiuni live

  Din 2002, Alfa Omega TV e partener Peniel, promovând evenimentele. Transmițând conferințele, în reluări repetate sau postate pe internet, mii au auzit Evanghelia și mulți au fost mântuiți prin transmiterea Peniel.
 • Florin

  Florin Emisiuni TV, Transmisiuni live

  Avem un parteneriat strâns, Rugul Aprins și Alfa Omega. Domnul ne-a pus împreună, ca și pe alte organizații și mișcări, pentru a-Și împlini planul.
 • Ron

  Ron Evenimente, Știri

  Ați mers unde Domnul v-a chemat, pentru a filma ce face El. Binecuvântați pe mulți, difuzând ce filmați.

 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 


Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV
Emisiunile AOTV
Programe creștine pe stații TV comerciale
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite
Media Digitala
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.