Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

AOTV - Lucrare de media crestina »
Fii la curent cu ultimele noutati »
Cum poti si tu sa fii parte »
Marturii - cum sunt atinsi oamenii »
Suntem parte din Trupul lui Cristos »
Doneaza - fii Partener Alfa Omega »

Proiecte de slujire și rugăciune

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală și implicarea directă în viața credincioșilor. Vedem o nevoie tot mai mare de slujire în rugăciune a românilor. Prin natura media, suntem simultan vizibili și oferim discreție. Și prețuim mult încrederea oamenilor în noi.

Mulți ne contactează direct. Anual, primim cam 5000 de cereri de rugăciune și ne rugăm pentru ele. Cele mai mari nevoi de rugăciune sunt pentru vindecare fizică și emoțională, eliberare, mântuire, familie și probleme financiare. Credem în puterea lui Dumnezeu, ne rugăm împreună cu cei în nevoie, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm cu resurse biblice relevante, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor pentru consiliere sau integrare, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor.

Alții preferă protecția anonimatului, dar au și ei nevoie de ajutor. Zeci de mii de alte persoane parcurg anonim materiale publicate de noi online, pe teme sensibile - sexualitate, depresie, abuz sau alte probleme tabu.

Suntem bucuroși pentru miile de oameni care au avut încredere în noi cu problemele lor în toți acești ani. Rugăciunea, soluțiile practice, conectarea oamenilor la biserici și consilieri și producerea de resurse media relevante și practice reprezintă pricipalele activități din domeniul slujirii personale.

Ne dorim ca fiecare telespectator să aibă parte de susținere în rugăciune și să facă parte dintr-o biserică unde să poată să crească. Alfa Omega TV nu poate și nici nu vrea să înlocuiască o comunitate locală, ci este complementară bisericilor locale.

Împreună putem sluji în rugăciune și putem încuraja mai multe persoane! Fii și tu alături de noi! Implică-te financiar!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

f

PROIECTE: Media, rugăciune, resurse și legătura cu consilieri și biserici locale

slujire emisiuni live

Emisiuni în direct cu rugăciune

Din 2011, producem săptămânal emisiuni de 2 ore cu rugăciune în direct pe TV, site și Facebook. Invitații prezintă adevăruri biblice practice, răspund la întrebări și se roagă în studio pentru nevoile oamenilor.

Temele emisiunilor: vindecarea, eliberarea, restaurarea relațiilor, vindecarea emoțională și probleme sexuale. Mărturiile ce vin reflectă vieți schimbate prin mântuire, eliberare, relații transformate, vindecare fizică și emoțională.

slujire stats cereri rug lunar

slujire followup

Slujire personală și follow-up

Anual, 5000 persoane au încredere să ne ceară ajutor în rugăciune, sunând la emisiunile în direct săptămânale de joi, prin linia telefonică zilnică de rugăciune, prin email, site sau Facebook.

Ne rugăm împreună cu ei pentru cauzele respective, oferim materiale relevante pentru problemele lor. Pe cei care au nevoie de întâlniri speciale personale pentru slujire, îi punem în legătură cu consilieri creștini sau biserici locale pentru a-i ajuta mai departe în procesul de restaurare.

slujire stats cereri rug teme

slujire cursul SOS site

Resurse pentru cei ce doresc să rămână anonimi

Adesea, anumite probleme, boli sau dependențe pot fi dificil de exprimat personal, chiar și când situația e critică. Rușinea poate opri slujirea sau cererea de ajutor.

Pentru a adresa problemele greu de exprimat deschis, dezvoltăm materiale video, articole, cursuri și mărturii, pe toate canalele media. Ne rugăm și analizăm permanent rezultatele pentru a ști ce subiecte să dezvoltăm.

slujire stats vizitesite

Ce spun oamenii

 • Viruca

  Viruca Emisiuni în direct cu slujire

  Urmăream emisiunea în direct, cum frații se roagă, cum le pasă și încurajează. Veneau bilete cu probleme, pentru familii care nu au pace, boli, servici, cauze grele. Am sunat să mă ajute în rugăciune pentru ginerele bolnav, ne-am rugat împreună, ca la orice emisiune. Am avut pace. După câteva zile, cei de la Alfa Omega TV au sunat să întrebe ce face ginerele, s-au rugat pentru el. Am rămas fără cuvinte, am văzut că le pasă.
 • Alexandra

  Alexandra Emisiuni-Canal TV

  Am făcut un puseu rău de abdomen acut și era gata să ajung la operație. Ceva mi-a spus: „Dă drumul la TV”. Am dat drumul pe Alfa Omega TV, era emisiunea lui Cindy Jacobs. Ea predica ceva, dar s-a oprit și a zis „Cineva e foarte bolnav la stomac și Dumnezeu te vindecă acum”. Am înlemnit. Am simțit cum din TV a ieșit o putere spre mine. La 5 secunde, nu mă mai durea nimic.
 • Vali

  Vali Pastor

  Avem o colaborare extraordinară cu Alfa Omega TV. Aici în zonă este foarte urmărit acest post TV. În cadrul bisericii avem și Healing Room și sunt mulți oameni care vin să primească slujire. Sunt mulți oameni care au luat legătură cu Alfa Omega și au fost direcționați spre noi ca să le slujim.
 • Sefora

  Sefora Resurse media

  Am vrut sincer să-mi rezolv problemele. M-am rugat Lui să-mi arate ce să fac. Am găsit la Alfa Omega TV cursul S.O.S. și, la studiul cu femeile, am început cu păcate tgeneraționale, legături, blesteme, traume, juruințe interioare, așteptări negative. Am început să facem rugăciuni practice. Cu fiecare om iertat, povara se ducea.
 • Lubianca

  Lubianca Follow-up

  Am trecut prin necaz și am putut să comunicăm cu Alfa Omega TV. Prin rugăciuni, ne-au fost alături. Nu cunoșteam pe nimeni, dar mi-au răspuns frumos de fiecare dată, m-au liniștit sufletește. Alfa Omega TV e un ajutor mare.
 • Ilie

  Ilie Pastor

  Primesc multe mesaje direcționate de Alfa Omega TV către noi, și ne rugăm. Și primim răspuns: „Domnul ne-a ascultat rugăciunea”. Unii sunt în direct din studio, uneori și noi suntem în studio, dar majoritatea lucrării noastre e în spatele cortinei, în rugăciune, parteneri cu Alfa Omega.


 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

Canalul Alfa Omega TV
Emisiunile AOTV
Programe creștine pe stații TV comerciale
Revista AOTV Magazin si resurse gratuite
Media Digitala
Proiectul evanghelistic Cartea Cărților
Evanghelizare
Slujire și rugăciune pentru probleme
Creștere spirituală și ucenicizare
Creștinul și societatea
Înțelegerea vremurilor
Reflectarea lucrării Domnului din România

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.