Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiecte de slujire și rugăciune

| Alfa Omega TV | Partener

Ca organizație de media creștină, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizăm pe slujirea personală și implicarea directă în viața credincioșilor. Vedem o nevoie tot mai mare de slujire în rugăciune a românilor. Prin natura media, suntem simultan vizibili și oferim discreție. Și prețuim mult încrederea oamenilor în noi.

Mulți ne contactează direct. Anual, primim cam 5000 de cereri de rugăciune și ne rugăm pentru ele. Cele mai mari nevoi de rugăciune sunt pentru vindecare fizică și emoțională, eliberare, mântuire, familie și probleme financiare. Credem în puterea lui Dumnezeu, ne rugăm împreună cu cei în nevoie, încercăm să oferim soluții practice, să-i ajutăm cu resurse biblice relevante, îi conectăm cu credincioși maturi sau biserici din regiunea lor pentru consiliere sau integrare, și producem resurse media care să răspundă nevoilor concrete ale oamenilor.

Alții preferă protecția anonimatului, dar au și ei nevoie de ajutor. Zeci de mii de alte persoane parcurg anonim materiale publicate de noi online, pe teme sensibile - sexualitate, depresie, abuz sau alte probleme tabu.

Suntem bucuroși pentru miile de oameni care au avut încredere în noi cu problemele lor în toți acești ani. Rugăciunea, soluțiile practice, conectarea oamenilor la biserici și consilieri și producerea de resurse media relevante și practice reprezintă pricipalele activități din domeniul slujirii personale.

Ne dorim ca fiecare telespectator să aibă parte de susținere în rugăciune și să facă parte dintr-o biserică unde să poată să crească. Alfa Omega TV nu poate și nici nu vrea să înlocuiască o comunitate locală, ci este complementară bisericilor locale.

Împreună putem sluji în rugăciune și putem încuraja mai multe persoane! Fii și tu alături de noi! Implică-te financiar!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

f

PROIECTE: Media, rugăciune, resurse și legătura cu consilieri și biserici locale

slujire emisiuni live

Emisiuni în direct cu rugăciune

Din 2011, producem săptămânal emisiuni de 2 ore cu rugăciune în direct pe TV, site și Facebook. Invitații prezintă adevăruri biblice practice, răspund la întrebări și se roagă în studio pentru nevoile oamenilor.

Temele emisiunilor: vindecarea, eliberarea, restaurarea relațiilor, vindecarea emoțională și probleme sexuale. Mărturiile ce vin reflectă vieți schimbate prin mântuire, eliberare, relații transformate, vindecare fizică și emoțională.

slujire stats cereri rug lunar

slujire followup

Slujire personală și follow-up

Anual, 5000 persoane au încredere să ne ceară ajutor în rugăciune, sunând la emisiunile în direct săptămânale de joi, prin linia telefonică zilnică de rugăciune, prin email, site sau Facebook.

Ne rugăm împreună cu ei pentru cauzele respective, oferim materiale relevante pentru problemele lor. Pe cei care au nevoie de întâlniri speciale personale pentru slujire, îi punem în legătură cu consilieri creștini sau biserici locale pentru a-i ajuta mai departe în procesul de restaurare.

slujire stats cereri rug teme

slujire cursul SOS site

Resurse pentru cei ce doresc să rămână anonimi

Adesea, anumite probleme, boli sau dependențe pot fi dificil de exprimat personal, chiar și când situația e critică. Rușinea poate opri slujirea sau cererea de ajutor.

Pentru a adresa problemele greu de exprimat deschis, dezvoltăm materiale video, articole, cursuri și mărturii, pe toate canalele media. Ne rugăm și analizăm permanent rezultatele pentru a ști ce subiecte să dezvoltăm.

slujire stats vizitesite

Ce spun oamenii

[widgetkit id="43"]


 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

[widgetkit id="32"]

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912