Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Proiectul Creștinul și societatea

| Alfa Omega TV | Partener

Ca și creștini în societate, rolul nostru este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu, acolo unde Hristos ne-a așezat pe fiecare. Pentru a ne pune în aplicare credința, nu trebuie să așteptăm să ajungem la biserică, ci putem face asta în fiecare clipă, în fiecare zi, în toate aspectele vieții cotidiene.

Alfa Omega TV publică materiale media creștine ce încurajează creștinul să-și trăiască credința în șapte mari domenii zilnice: Profesia; Raportarea la Stat și instituții; Creștinul și Biserica; Educația-cultura-știința; Raportarea la tehnologie și media; Relația cu cei din jur; Dimensiunea socială.

Prin emisiuni difuzate pe canalul TV și online, prin articolele și clipurile video publicate pe site și rețele sociale, prin numere dedicate în revista AOTV Magazin, prin campanii multimedia Creștinul și societatea și prin resurse speciale, am promovat aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții.

Încurajăm atât creștinul obișnuit să-și aplice practic credința în toate domeniile vieții sale, cât și liderii din diverse sfere ale societății să fie lumină în locul în care sunt.

Motivăm toți creștinii să umble cu Dumnezeu în fiecare zi, fiind spirituali, dar și relevanți, integri și competenți, sare și lumină pentru cei din jur, pentru societatea contemporană!

Pentru aceasta, avem nevoie de sprijinul tău! Fii parte și tu la acest proiect de ucenicizare creștină practică! Roagă-te pentru noi și implică-te financiar!

Modalități de susținere financiară

Donează cu card debit/credit

 Donează cu cardul!

 Paypal-EUR     Paypal-USD


Donează prin telefon fix (Telekom). Sună la:
 0900.900.135 - 5 €   |   0900.900.130 - 10 € 


Donează prin SMS
Trimite un SMS cu textul AOTV la nr.  7688   
(Vodafone, Orange, Telekom)


Donații în cont sau prin mandat poștal
Fundatia Alfa Omega, CUI: 11419935
BANCA TRANSILVANIA (Swift: BTRLRO22)
Cont Lei: 
RO37 BTRL 0360 1205 i181 11XX
Cont EUR: RO54 BTRL EURC RT00 i181 1101
Cont USD: RO94 BTRL USDC RT00 i181 1101


 Alte metode de a dona

PROIECTE: Televiziune, media digitală, print, campanii și resurse speciale

societatea ldd tv

Canalul Alfa Omega TV

Canalul conține programe despre dezvoltare personală, mărturii și sfaturi biblice pentru antreprenori, emisiuni de știință-creaționism, materiale despre etica muncii, emisiuni despre relații sănătoase, reportaje despre implicarea pozitivă a creștinilor în politică și viața comunității.

societatea spr lv

Documentare speciale

Seria de documentare Speranță pentru România produse de AOTV tratează probleme actuale, ca adopția sau tehnologia, cu multe alte teme actuale planificate pentru viitor.

 

societatea sare lumina

Campanii multimedia tematice

Prin campaniile media Creștinul și societatea, desfășurate pe TV, site, media socială, email și mobil, am promovat aplicarea principiilor creștine în marile domenii ale vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur.

societatea site

Secțiune specială pe site

7% din vizitatorii www.alfaomega.tv accesează sute de articole și video publicate în sub-secțiunea Creștinul și societatea pe site-ul nostru, conținând mărturii de viață creștină, articole și resurse de interes.

societatea revista site

Revista AOTV Magazin

Această direcție e prezentă regulat în revistele noastre în ultimii 4-5 ani. În 2018, am distribuit 24000 reviste din zona Creștinul și societatea.

societatea pachetemultimedia

Pachete multimedia gratuite

Mulți creștini se confruntă cu dificultăți financiare, reflectate și în cererile de rugăciune primite. Astfel, am realizat pachetul multimedia gratuit Liber de datorii despre administrarea finanțelor personale. Iar pachetul multimedia Căsătoria și Familia prezintă principii biblice de viață pentru persoanele căsătorite.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ce spun oamenii

[widgetkit id="46"]


 

Ajută-ne să facem o diferență în aceste vremuri și să transmitem și în continuare minunile pe care le face Dumnezeu în România! Implică-te în rugăciune și financiar!

Donează

 

Descoperă și celelalte proiecte Alfa Omega TV

[widgetkit id="32"]

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912