Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău” | AO NEWS

Regimul comunist chinez ia mai multe măsuri pentru a îndoctrina copiii mici pentru a se asigura că aceștia acceptă doar autoritatea morală a conducătorului comunist al țării Xi Jinping în locul lui Dumnezeu. Cultul personalității lui Xi Jinping este tot mai promovat de autoritățile comuniste, informează CBN.

Citeste mai departe

Autoritatea Palestiniană a început să distrugă altarul lui Iosua | AO NEWS

Autoritatea Palestiniană a făcut ravagii în site-ul archeologic din perioada biblică a altarului lui Iosua, fiul lui Nun pe Muntele Ebal și a tocat pietrele din zonă, transformandu-le în pietriș ca parte a unui plan de asfaltare a unui nou drum lângă orașul Șechem, încălcând astfel Acordurile de la Oslo, informează TPS.

Citeste mai departe

Parteneriatul strategic între Ierusalim și Atena devine mai puternic | AO NEWS

Primul ministru israelian Benjamin Netanyahu și-a salutat omologul grec Kyriakos Mitsotakis la Ierusalim, în timpul căruia cei doi lideri au supravegheat prin teleconferință o ceremonie de semnare, la Ministerul Israelului de Externe, a unui număr de acorduri bilaterale, inclusiv recunoașterea reciprocă a certificatelor de vaccinare, pentru persoanele imunizate, cărora li se va permite călătoria liberă între ambele țări, fără cerințe suplimentare pentru teste de coronavirus și eliminându-se termenii de carantinare a persoanelor ce călătoresc între cele două tări.

Citeste mai departe

AO NEWS | 12 februarie 2021

Știrile de azi:

1. Comisia Europeană susține educația conform convingerilor familiale

2. Parteneriatul strategic între Ierusalim și Atena devine mai puternic

3. Autoritatea Palestiniană a început să distrugă altarul lui Iosua

4. China îndoctrinează copiii, învățându-i că creștinismul este un „cult rău”

Citeste mai departe

Părintele afro-american al Americii

Luna februarie este luna istoriei afro-americane în Statele Unite. Una dintre personalitățile cele mai influente în istoria țării este Richard Allen, un fost sclav care a luptat pentru libertatea poporului său în timpul Războiului de Independență. El a fondat Biserica Episcopală Metodistă Africană. Paul Strand de la CBN vine cu mai multe informații despre omul pe care unii îl numesc ”părintele afro-american al Americii”.

Citeste mai departe

Rugăciune în Capitoliul aflat sub asediu

În data de 6 ianuarie, lumea a privit uimită modul în care o gloată numeroasă a răscolit Capitoliul din Statele Unite. Ce s-a întâmplat cu oamenii care s-au ascuns în clădire timp de trei ore? Mulți s-au temut pentru viața lor. Ce au făcut? Corespondetul de la Capitoliu, Abigail Robertson are mai multe detalii.

Citeste mai departe

Se intensifică luptele în Etiopia

În Etiopia, în Africa, 2 milioane de oameni se confruntă cu foametea în mijlocul unor lupte intense între guvern și grupurile rebele. Luna trecută luptele s-au intensificat în regiunea Tigray. S-a raportat un masacru sângeros într-o biserică din orașul etiopian Aksum. Mai multe aflăm de la Chuck Holton.

Citeste mai departe

Lovitură de stat în Myanmar

În Myanmar a avut loc o lovitură de stat militară chiar înainte ca parlamentul nou ales să fi putut ține prima sesiune. Potrivit armatei, alegerile din noiembrie au fost fraudate și au fost arestați lideri din partidul câștigător. Printre arestați se află și Aung san Suu Kui , o persoană emblematică a democrației. Lucille Talusan de la CBN vine cu mai multe informații.

Citeste mai departe

Indonezia numește un evanghelic drept șef al poliției naționale | AO NEWS

Generalul Sigit Prabowo, creștin penticostal, a fost aprobat în unanimitate de parlament, în ciuda opoziției grupurilor islamice. Indonezia este cea mai mare țară islamică din lume și a numit un evanghelic să fie șef al poliției naționale. El este al treilea oficial dintr-o minoritate religioasă care ocupă această funcție. Generalul Sigit promite să creeze „o poliție de încredere și să lupte împotriva extremismului”.

Citeste mai departe

Întâlnire între ministrul rus de externe si omologul său iordanian | AO NEWS

Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, l-a găzduit pe omologul său iordanian, Ayman Safadi, în timpul căruia cei doi diplomați de top au discutat despre ultimele evoluții legate de conflictul israeliano-palestinian. Într-un briefing de presă comun, ministrul Lavrov a subliniat poziția Rusiei în această privință și interesele sale în zonă.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.