Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Ambasadorul Rusiei: Israelul e amenințarea pentru Orientul Mijlociu, nu Iranul | AO NEWS

Ambasadorul Rusiei în Israel, Anatoli Viktorov a fost convocat la Ministerul de Externe israelian în urma unui interviu dat pentru Jerusalem Post în care a susținut că Israelul, și nu Iranul, este problema în Orientul Mijlociu, informează TPS.

Problema în regiune nu sunt activitățile iraniene..., Israelul atacă Hezbollah, Hezbollah nu atacă Israelul ” a afirmat ambasadorul rus.

Șeful Departamentului Strategic-Diplomatic al Ministerului de Externe, Alon Bar, s-a întâlnit cu Viktorov și a protestat vehement în legătură cu remarcile sale. Bar a respins observațiile, subliniind că realitatea din Orientul Mijlociu este cu totul alta decât a fost prezentată de ambasadorul Viktorov.

Ministrul de externe, Gabi Ashkenazi a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că „Israelul nu acceptă aceste declarații și, prin urmare, sper că vom pune capăt unor astfel de declarații jenante și inacceptabile dintre noi și Rusia”, a încheiat ministrul de externe israelian.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.