Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Fondatorul China Aid continuă să lucreze, în ciuda amenințărilor cu moartea | AO NEWS

Fondatorul și președintele Asociației China Aid, Bob Fu, a primit amenințări cu moartea și a fost urmărit la locuița sa din Midland, Texas. China Aid este o asociație creștină care se luptă pentru drepturile omului în China. Fu și familia sa au fost intimidați prin amenințări cu bombe și proteste care au continuat săptămâni întregi în fața ușii sale. Toate acestea au început imediat după evenimentul major de rugăciune din Washington DC, numit Return și tradus Întoarcerea.

Într-un interviu dat lui Andrew Boyd de la organizația caritabilă parteneră britanică Release International, Fu, explică mai multe despre cine crede că se află în spatele acestor acțiuni organizate împotriva sa.

Există o acțiune bine organizată la nivel global de a ucide sau de a-i trece sub tăcere pe toți care se opun deciziilor guvernului Comunist chinez. Bob Fu este pe lista lor pentru că a făcut publice abuzurile și persecuțiile din China. A distribuit cu succes peste 10.000 de Biblii audio si pachete de Crăciun. Să ne rugăm pentru China și credincioșii de acolo.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.