Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Curtea Supremă respinge acțiunea juridică a Texasului | AO NEWS

Curtea Supremă respinge acțiunea juridică a Texasului | AO NEWS

| Alfa Omega TV | Mapamond Crestin

Curtea Supremă a SUA a respins procesul intentat de statul Texas, care a contestat rezultatele alegerilor în alte 4 state americane. Texas a susținut că Pennsylvania, Wisconsin, Michigan și Georgia au alterat procesul electoral per ansambu prin faptul că și-au încălcat propriile legi, permițând votarea pe scară largă prin poștă, fără măsuri de verificare.

Motivul respingerii este că Texas nu este îndreptățit să verifice procesul electoral al altor state. Curtea trebuia să acționeze rapid, deoarece luni, 14 decembrie, este data stabilită pentru listele de alegători din toate cele 50 de state. Cu excepția unor evoluții nemaiîntâlnite, Joe Biden va câștiga votul în Colegiului Electorilor.

Președintele Trump a reacționat în legătură cu decizia Curții Supreme, spunând: "Curtea Supremă chiar ne-a dezamăgit. Fără înțelepciune, fără curaj!"

Un protest pașnic și un marș de rugăciune au avut loc sâmbătă la Washington DC, unde participanții s-au adunat și au cerut ca sistemul electoral american să fie liber de fraude și corupție. Nemulțumirea celor adunați nu a fost în legătură cu rezultatele alegerilor, ci mai degrabă cu modul în care aceste alegeri s-au desfășurat, și mai ales cu faptul că autoritățile în drept nu au investigat cu seriozitate acuzele de fraudă electorală de o magnitudine fără precedent în istoria americană.

Sursă: CBN

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912