Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Schimb de prizonieri între Hamas și Israel | AO NEWS

Schimb de prizonieri între Hamas și Israel | AO NEWS

| Alfa Omega TV | Mapamond Crestin

Rețeaua Al-Arabiya a raportat la sfârșitul săptămânii că o delegație egipteană care a vizitat Fâșia Gaza săptămâna trecută a prezentat Hamasului o nouă propunere israeliană de a promova un posibil acord de schimb de prizonieri în viitorul apropiat, informează TPS.

Surse din Fâșia Gaza au confirmat acest lucru, dar au adăugat că Hamas insistă ca el să aibă ultimul cuvânt în a determina identitatea prizonierilor eliberați.

Israel, pe de altă parte, dorește să facă schimb de prizonieri cu Hamas în schimbul asistenței medicale și economice acordate Fâșiei Gaza, care se confruntă cu un focar grav de coronavirus și o situație economică deplorabilă.

Această evaluare se bazează pe propunerea liderului Hamas în Fâșia Gaza, Yahya Sinwar, care a prezentat „inițiativa umanitară”, așa cum a fost definită de Hamas, de a elibera deținuții în etape și și-a exprimat dorința de a arăta flexibilitate și concesii pentru a permite acordului să progreseze.

Sinwar încearcă, de asemenea, să atingă o realizare civică semnificativă înainte de alegerile din Hamas și acum încearcă să găsească o soluție la situația economică și socială din Fâșia Gaza.

Sursă: TPS

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912