Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Speranța în zbor spre Honduras | AO NEWS

Speranța în zbor spre Honduras | AO NEWS

| Alfa Omega TV | Mapamond Crestin

Din cauza tuturor inundațiilor, drumurile au fost blocate. Podurile sunt sub ape. E apă peste tot. Așadar, oamenii sunt blocați și nu există altă cale de a ajunge la ei. Având elicopterul și putând lucra cu echipele medicale mobile, putem ajuta, deoarece oamenii aceștia nu pot veni la noi și este cu adevărat uimitor că putem ajunge noi la ei.

Suntem aici în Honduras după ce cele două uragane au lovit această regiune. Și am desfășurat o echipă de intervenție și asistență din partea Samaritan's Purse în caz de dezastru și folosim elicopterul fundației pentru a putea zbura în satele care sunt total izolate de restul lumii.

Sunt prinși de inundații și nu pot ajunge până în locurile de unde ar putea primi ajutor. Așadar, am trimis doctori și asistenți medicali pentru a consulta mulți oameni care au fost alungați de ape din casele lor. Și vedem o mulțime de oameni care sunt nevoiți să locuiască în adăposturi improvizate. Cei mai mulți dintre ei povestesc că au pierdut totul și nu știu ce ar putea să facă în viitor. Nu știu cum și cu ce să-și reconstruiască locuințele distruse.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru locuitorii din Honduras și pentru echipa noastră de asistență în caz de dezastru, care face lucrarea lui Isus aici, în această locație.

Sursă: GNA

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912