Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

O inovație israeliană oferă aer curat și protecție împotriva coronavirusului | Știre Alfa Omega TV

| Alfa Omega TV | Stiri Israel si Orientul Mijlociu

După cum menționa și Calev Myers în interviul anterior, la summitul Arise vor fi prezentate un număr de inovații israeliene, între care și o companie numită Aura Air. Știrile CBN a realizat un reportaj mai devreme în acest an și în timp ce lumea caută o redeschidere în siguranță după închiderea generată de COVID, cei de la Aura Air spun că dețin o cheie oferind ceea ce e nevoie cel mai mult: aer curat. Corespondentul CBN în Orientul Mijlociu ne prezintă reportajul.

În urmă cu trei ani, Aviad Shnaiderman și fratele său au decis să convertească afacerea tatălui lor cu aparate de aer condiționat în aparate performante de purificare a aerului. Acum, Shnaiderman este șeful executiv al firmei Aura Air. „Produsul nostru se poate cumpăra imediat, este o soluție integrată pentru asigurarea calității aerului din interior, de la detectare și analiză la filtrarea și dezinfectarea aerului. Aura este o soluție pentru spații interioare, fie că vorbim de case, birouri, hoteluri, industrii constructoare de mașini, autobuze sau trenuri, orice fel de spațiu interior. Noi oferim cea mai bună soluție.”

Chiar înainte de COVID-19, Centrul Medical Sheba din Israel folosea Aura Air, care se spune că filtrează majoritatea particulelor, de la alergeni la praf, virusuri și bacterii. Sheba a folosit aceste produse fiindcă în spital sunt o mulțime de infecții și de probleme și odată ce știi cum să ataci aceste trei clase, particulele, gazele și umiditatea din aer, problemele se reduc semnificativ. În acest moment se studiază eficiența aparatelor împotriva coronavirusului. „Performanța este uimitoare. Putem filtra aerul cu o rezoluție foarte mare, dar putem și să îl dezinfectăm. Deja am dovedit că funcționează în cazul altor virusuri, cum sunt virusurile gripale, iar în această perioadă facem teste și pe COVID.”

Shnaiderman ne explică cum funcționează aparatul său. „Avem un element de pre-filtrare, pentru filtrarea particulelor mari, apoi vine filtrul principal, cu trei straturi, HEPA, carbon și cupru. Apoi avem un filtru UVC, care distruge bacteriile din aer, iar în urmă este modulul de sterilizare care generează ioni pozitivi și negativi în camera dumneavoastră. Sistemul de filtrare este controlat prin intermediul unei aplicații al cărei asistent pe calitatea aerului se numește Heidi. Heidi vă face niște recomandări în timp ce personalizăm produsul potrivit nevoilor dvs. și veți putea controla toate dispozitivele cu o singură aplicație. Tot acolo găsiți toate aparatele instalate dvs., oriunde ar fi ele. La fiecare aparat, se poate afla calitatea aerului din afară, calitatea aerului din interior și un sumar al datelor furnizate, care descrie exact situația actuală. Dacă aveți probleme din cauza alergiilor sau astmului, puteți seta aceasta în aplicație și puteți primi recomandări. În plus, se oferă și prognoza meteo.”

În prezent ei lucrează la dezvoltarea unui produs portabil care poate oferi o bulă protectoare cu o rază de 10 m în jurul dumneavoastră. „Aura Mini este un dispozitiv pentru protecția dvs. personală. O parte din tehnologia noastră va fi înglobată în acesta și astfel vă putem oferi o zonă de siguranță în jurul dvs. Se poate folosi în timp ce mergeți pe stradă, în timp ce stați la cafea, mergeți cu autobuzul sau metroul.”

Shnaiderman mai spune că interesul pentru produsele Aura Air este în creștere la nivel mondial de la începutul crizei generată de coronavirus.

Emisiunea „Jerusalem DateLine” 357 este difuzată la Alfa Omega TV în decembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912