Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Clădirea de caractere prin Royal Rangers | Reportaj Alfa Omega TV

Organizația creștină de cercetași Royal Rangers, fondată în Statele Unite cu aproape 60 de ani în urmă, a ajuns în România după Revoluția din Decembrie 1989. Această mișcare, care promovează valorile creștine, își propune să dezvolte caractere puternice în copii și tineri, și să pregătească viitorii lideri ai societății. În unele state europene programul este finanțat din bani guvernamentali. În România, unul dintre posturile Royal Rangers este coordonat de Biserica Filadelfia din Baia Mare.

Citeste mai departe

Mapamond Creștin 864

Un nou lider, un nou capitol. Vom analiza planul noului președinte american. A petrecut ani de zile în închisoare din cauza credinței sale. Potrivit lui Andrew Brunson creștinii din Statele Unite trebuie să se roage pentru cei persecutați. Lupta pentru credință în Hong Kong. Veți vedea modul în care credincioșii din China răspândesc Evanghelia.

Citeste mai departe

Luptând pentru viață | Reporaj Alfa Omega TV

Creștinii sunt chemați să fie sare și lumină și să demaște lucrările nefolositoare ale întunericului. Luptând pentru viață credincioșii pot pune în practică ceea ce spune Biblia. O familie din Baia Mare a decis cu mulți ani în urmă să răspundă chemării lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Cartea Cărților aduce un mesaj al speranței | Știre Alfa Omega TV

De câțiva ani, Alfa Omega TV investește resurse în dezvoltarea proiectului de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. În acest fel, generația tânără poate descoperi Biblia într-un mod atractiv și adaptat vârstei. Folosind o grafică modernă, Cartea Cărților transmite copiilor valorile creștine și un mesaj al speranței.

Citeste mai departe

Media digitală devine un instrument pentru răspândirea Evangheliei | Reportaj Alfa Omega TV

Noile tehnologii ne influențează viețile. Acceptate de unii sau respinse de alții, inovațiile tehnologice au ajuns să facă parte din cotidian. Chiar și mass media a fost nevoită să se adapteze. Într-o lume aflată mereu în criză de timp, acum, datorită dezvoltării tehnologiei, informațiile sunt la un click distanță. Alfa Omega TV folosește media digitală pentru a ajunge cu Evanghelia la cât mai mulți oameni.

Citeste mai departe

Biserica în vreme de pandemie | Știre Alfa Omega TV

Sezonul sărbătorilor din 2020 va fi diferit pentru mulți dintre noi. Un nou val de coronavirus își pune amprenta pe familii și pe întrunirile din biserici. Însă așa cum ne spune Tara Mergener de la CBN, asta nu înseamnă că bisericile și organizațiile nu trebuie să se implice în astfel de vremuri fără precedent.

Citeste mai departe

Importanța componenței spirituale în educația tinerilor | Știre Alfa Omega TV

Un creștin ar trebui să fie un cetățean foarte bun, un om care își dorește binecuvântarea lui Dumnezeu peste el, familia lui și peste societatea în care trăiește. Viziunea Liceului Teologic Penticostal Emanuel din București este de a pregăti cetățeni care să aibă o conduită creștină în societate. Unul dintre instrumentele folosite în educația tinerilor liceeni este capela instituției despre care veți putea afla mai multe informații urmărind reportajul.

Citeste mai departe

Gordon Robertson despre importanța Bibliei, mass-media și statul evreiesc | Știre Alfa Omega TV

Pe 18 octombrie, biroul de presă al guvernului israelian a susținut al patrulea summit anual al presei creștine, unde vin împreună jurnaliști creștini din întreaga lume, dar în acest an, precum multe alte evenimente, s-a ținut virtual, din cauza COVID-19. Gordon Robertson de la CBN a luat cuvântul la acest summit și spunea cum Israelul devine o lumină a națiunilor, așa cum spunea și profetul Isaia că va fi:

Citeste mai departe

Unitate în rugăciune dincolo de barierele confesionale Reportaj Alfa Omega TV

În municipiul Baia Mare există un grup de rugăciune care a luat ființă cu câțiva ani în urmă. Femeile implicate în această lucrare sunt din diferite biserici și se întâlnesc periodic pentru a aduce înaintea lui Dumnezeu rugăciuni pentru nevoi personale, pentru oraș, țară și pentru cei aflați în funcții de conducere.

Citeste mai departe

Lanț de rugăciune la Bistrița | Reportaj Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Problemele economice, sanitare și politice afectează întreaga lume. În aceste vremuri tulburi, este nevoie de unitate între creștini. O inițiativă care aduce credincioșii împreună am găsit-o în municipiul Bistrița. Postul creștin Radio Bistrița, împreună cu Biserica „Sfânta Treime” au inițiat un lanț de post și rugăciune din momentul instituirii stării de urgență în România. Urmărește tot reportajul pentru a afla mai multe.

Citeste mai departe

Educarea copiilor romi cu ajutorul literaturii | Reportaj Alfa Omega TV

Fundația Social-Culturală a Romilor „Ion Cioabă” din Sibiu a lansat o lucrare bilingvă denumită „Să învățăm să scriem și să citim romanes”. Cartea este scrisă în limbile romaii și română și se adresează în primul rând copiilor din etnia romă care fac parte din familii de romi asimilate de populația majoritară.

Citeste mai departe

Institutul Teologic Creștin după Evanghelie Timotheus | Știre Alfa Omega TV

Pregătirea academică este la fel de utilă în mediul laic ca și în cel teologic. Lucrătorii din biserici au posibilitatea să-și dezvolte abilitățile pentru slujire și să crească în cunoașterea lui Dumnezeu. Acesta a fost motivul care a dus la înființarea Institutului Teologic Creștin după Evanghelie Timotheus din București.

Citeste mai departe

O zi de rugăciune pentru fiecare județ al României | Reportaj Alfa Omega TV

Creștinii din România continuă să se unească în rugăciune pentru diverse probleme. Una dintre inițiativele din această toamnă este proiectul Asociației Adunările lui Dumnezeu din România. Timp de 42 de zile, credincioșii au fost chemați să se roage pentru fiecare județ având în vedere șapte mari domenii. Ne oferă detalii președintele asociației, Ioan Ceuță.

Citeste mai departe

Restaurarea relațiilor - Seminar cu Jarrol și Marjorie Cole

Tema relațiilor din perspectiva lui Dumnezeu a fost abordată de autoarea Marjorie Cole cu ocazia seminarului desfășurat timp de trei zile la Biserica Agape Timișoara. Subiectul este unul de interes și ajută credincioșii să înțeleagă importanța de a dezvolta relații bazate pe dragoste, dar și faptul că se dă o luptă împotriva acestor relații.

Citeste mai departe

O zi de post și rugăciune pentru România | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Credincioșii români sunt chemați la o zi de post și rugăciune pentru România, în data de 26 septembrie. Apelul este făcut de Rețeaua de rugăciune pentru România și Alfa Omega TV. Românii se pot ruga pentru alegerile locale, pentru protecția, pacea și stabilitatea țării, pentru trezire spirituală în România.

Citeste mai departe

Povestea din spatele unei dependențe | Reportaj Mapamond Creștin

Vârsta la care copiii și tinerii încep să consume droguri a scăzut foarte mult, de la 13 ani la 9-10 ani. Potrivit Agenției Naționale Antidrog, de-a lungul vieții, pe segmentul de vârstă 14-64 ani, 7% dintre români, adică 650 de mii de persoane consumă droguri ocazional. Specialiștii Antidrog estimează că, în prezent, în fiecare liceu din România există cel puțin un caz.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.