Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

SEMINAR INTREG GRATUIT - Duhul Sfant - John Bevere

Seminar intreg de 6 sesiuni x 25 min despre Duhul Sfant, predat de John Bevere (Mesagerul). Puteti urmari toate sesiunile integral pe pagina de mai jos. Si dati share, sa ajunga si la alte persoane care sunt interesate de acest subiect!

Alfa Omega TVStiai de conferinta nationala cu John si Lisa Bevere din 29-30 iunie 2018, de la Bucuresti? După ani de așteptare, John și Lisa Bevere, renumiți autori și conferențiari internationali, vin pentru prima dată în România, pe 29-30 iunie 2018, la ROMEXPO, Pavilionul C6, București.  Afla detalii!

Sesiunea 1: Introducere - In acest seminar, John Bevere face o introducere despre cine este Duhul Sfant. Versetul : „Acolo unde este Duhul Domnului este libertate” se traduce in mod diferit. Dumnezeu este omniprezent, asa ca sensul adevarat al versetului ar fi: Oriunde Duhul este Domn, este libertate”. Duhului Sfant nu este lasat sa fie domn in fiecare casa, in viata fiecarui crestin sau in fiecare biserica. Acolo unde El nu este lasat sa fie Domn, nu exista libertate!


Sesiunea 2: Personalitatea Duhului Sfant. In aceasta serie, John Bevere face o introducere a Duhului Sfant. In acest episod vorbeste despre personalitatea Duhului Sfant.


Sesiunea 3: Intimitate cu Duhul Sfant. In adevar, cine dintre oameni cunoaste lucrurile omului, afara de duhul omului, care este in el ? Tot asa, nimeni nu cunoaste lucrurile lui Dumnezeu afara de Duhul lui Dumnezeu. Si noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul care vine de la Dumnezeu, ca sa putem cunoaste lucrurile pe care ni le-a dat Dumnezeu prin harul Sau. Daca iti doresti o relatie profunda cu Dumnezeu, nu una superficiala, in care sa-L cunosti pe Dumnezeu cu adevarat, acea relatie trebuie sa aiba loc in Duh.


Sesiunea 4: Botezul Duhului Sfant. John Bevere vorbeste despre tipurile de limbi pe care le rostim prin Duhul Sfant.


Sesiunea 5: Limbajul Duhului Sfant. John raspunde la intrebarea: „De ce ne-a dat Dumnezeu o limba pe care nu o putem intelege?” Cand ne rugam in alte limbi ii vorbim direct lui Dumnezeu, nu oamenilor.


Sesiunea 6: Intrebari si raspunsuri - Acest episod e unul mai special, deoarece John Bevere raspunde la cateva intrebari adresate de Lisa, despre Duhul Sfant.


Urmareste si alte seminarii cu John Bevere in limba romana la adresa: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/Mesagerul


Seminar pentru femei - Lupta ca o fata - cu Lisa Bevere

O serie despre lupta spirituala, pentru femei, de 12 sesiuni x 25 min. Titlul original: Fight like a girl. Vorbitor: Lisa Bevere, Messenger International. Puteti urmari toate sesiunile integral pe pagina. Si dati share, sa ajunga si la alte persoane care sunt interesate de acest subiect!

Urmarește aici sesiunile, gratuit!


promo-pasiune-pura

Pasiune Pură este o emisiune unică în televiziune. Abordează un domeniu al vieții (cel sexual) care are nevoie de multă vindecare. Milioane de oameni eșuează din punct de vedere sexual, având nevoie să afle despre harul și Adevărul care eliberează și trasează standardele unei sexualități umane sănătoase. O serie de mărturii ale unor vieți transformate și restaurate.

Urmărește Pasiune Pură în fiecare zi de sâmbătă și duminică, ora 23:30, pe canalul Alfa Omega TV.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.